Likellä on lempeä ilmassa – tulossa sinkkujen oma kierrätysilta

Sydämet ja Amorin nuolet lentelevät Likellä 24. marraskuuta. Takavuosien Toppilan kierrätyskeskuksen tapahtuma on löytänyt tiensä Limingantulliin. Kuva: Antti A.T. Leinonen/Mostphotos

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kiertokaari järjestää Limingantullin Kierrätyskeskus Likellä Oulussa marraskuun harmautta piristävän sinkkujen kierrätysillan. Sinkut laitetaan kiertoon perjantaina 24. marraskuuta kello 18–21.

Tapahtuma on tuttu takavuosilta, jolloin se järjestettiin Toppilan kierrätyskeskuksessa. Nyt Liken työnjohtaja Mika Inkala haluaa herättää leikkimielisen illan uudelleen henkiin.

Inkala kutsuu Likelle kaikkia oululaisia viettämään mukavaa päihteetöntä tapahtumailtaa. Tarjolla on pientä purtavaa ja elävää musiikkia. Tanssiorkesteri Eldorado huolehtii musiikista solistinaan Sanna Jaako. Myymälään raivataan tilaa tanssiaskeleita varten.

Kumppania ja ystävää etsiville varataan oma nurkkauksensa, jossa voi rauhassa vaihtaa ajatuksia. Toiveena on, että illan aikana solmitaan uusia tuttavuuksia – Likke tarjoaa siihen turvallisen mahdollisuuden.

mika inkala

Mika Inkalan mielestä yksinäisyyttä voi karkoittaa monin eri tavoin, vaikka tanssin tahtiin kierrätyskeskuksessa. Kuva: Juuso Haarala

Vaikka tapahtuma on leikkimielinen, sen takana on vakavampi huoli siitä, että yksinäisyys on yhteiskunnassa tällä hetkellä iso ongelma.

”Illan aikana kerätään asiakkailta ideoita, mitä kiertotalousteeman ympärille sopivia kokoontumisia Kiertokaari voisi järjestää Likellä ja vähentää siten yksinäisyyttä”, kertoo Inkala.

Kaikkien idean jättäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto.

Sinkkujen kierrätysilta 24.11. kello 18-21, Limingantullin kierrätyskeskus Likke, Jääsalontie 16-18, vapaa pääsy.