Kesän uimakouluihin ja vesikursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina

Kesän uimakoulut ovat olleet Oulussa erittäin suosittuja. Kuva: Sanna Krook / arkisto

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ilmoittautuminen kaupungin järjestämiin huippusuosittuihin kesän ajan uimakouluihin ja vesikursseille alkaa maanantaiaamuna.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa kesällä 2024 monenlaisia vesikursseja ja uimakouluja lapsille ja nuorille. Kesän ajan uimakouluihin ja vesikursseille alkaa ilmoittautuminen maanantaina 13. toukokuuta kello 8.

Alle kouluikäisille on tarjolla 3–4-vuotiaiden perhevesileikkikouluja, joissa yksi aikuinen osallistuu lapsen kanssa uimakouluun. Lisäksi pidetään 4–5-vuotiaiden vesileikkikouluja. Yli neljävuotiaille on alkeis- ja jatkouimakouluja ja alakoululaisille tekniikkauimakouluja.

Vesikurssit on tarkoitettu 6–13-vuotiaille. Kesällä voi lähteä uimahyppykouluun, taitouintikurssille, merenneitouimakouluun, vesipelastuskurssille tai kokeile vesiurheilulajeja -kurssille. Näille kursseille on uimataitovaatimukset, jotka on kerrottu ilmoittautumisjärjestelmän kurssikuvauksessa.

Uimakouluihin ja vesikursseille ilmoittaudutaan sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/oulu. Uimakoulut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.