Kaikkiin Pohteen palveluihin saa yhteyden nyt yhden puhelinvaihteen kautta

Pohteen palvelut ovat nyt entistä helpommin löydettävissä, kun hyvinvointialueella palvelee yksi ja yhteinen puhelinvaihde. Kuvituskuva: Mostphotos

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on avannut uuden puhelinvaihteen numerossa 08 669 9500. Sen avulla saa yhteyden kaikkiin Pohteen tarjoamiin terveyspalveluihin.

Pohteen puhelinvaihde on aloittanut päivystyksen keskiviikkona 10. tammikuuta. Puhelinnumero 08 669 9500 on käytössä maanantaista perjantaihin kello 7–19.

Tästä numerosta asiakkaat ohjataan heidän tarvitsemiinsa palveluihin, joko auttamalla heitä löytämään oikea asiakaspalvelunumero tai yhdistämällä suoraan oikeaan numeroon. Pohde toivoo, että omaiset kysyvät potilaan vointia ensisijaisesti potilaalta itseltään, mutta tarvittaessa puhelinvaihde auttaa myös tässä asiassa.

Uusi puhelinvaihde palvelee koko hyvinvointialueen asukkaita ja korvaa kuntakohtaiset vaihteet sekä OYSin oman puhelinvaihteen, joka on nyt lopetettu.

Pohteen puhelinvaihdetta täydennetään myöhemmin keväällä uudella asiakas- ja neuvontapalvelulla.

Pohde ei peri puhelinvaihteeseen soitettavista puheluista erillistä maksua, mutta asiakkaan oma puhelinoperaattori veloittaa puheluista liittymäsopimuksen mukaisen hinnan.

Pohteen palvelujen ja palvelupaikkojen yhteystiedot löytyvät myös verkkosivuilta osoitteesta www.pohde.fi.