Uusi teatteriravintola johdattaa syksyyn – Aulis-nimi on kunnianosoitus rakastetulle näyttelijälle

Uuden ravintolan lisäksi myös teatterin uudistettuun Pikisaliin pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa perjantaina 6. lokakuuta PikiTalkissa. Kuva: Sanna Krook

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Aulis-ravintolan toivotaan palvelevan entistä paremmin tuotevalikoimassa, asiakaspalvelussa ja teatterin ainutlaatuisessa miljöössä.

”Haluamme olla teatteritalona elävä ja kiinnostava paikka asiakkaillemme. Teatteriin ei tarvitse tulla kiireellä ja poistua heti näytöksen jälkeen, sillä nyt tarjoamme viihtyisän ja mutkattoman paikan nauttia hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta teatterikäyntien yhteydessä”, Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen iloitsee.

Teatteriravintola Auliksen ravintolapalvelut koostuvat näköalaravintolan buffet-lounaasta, esitysten yhteyteen tilattavista ruokailuista, monipuolisista väliaikatarjoilusta ja Pikisalin baarista sekä Fiini-Aition palveluista. Aulis palvelee tilauksesta myös yritysten ja ryhmien yksilöllisiä tarpeita.

Uuden teatteriravintolan nimeksi valittiin Aulis Oulun teatterin pitkäaikaisen näyttelijän Aulis Rosendahlin (1937–2004) mukaan. Rakastettu näyttelijä työskenteli Oulun teatterissa vuosina 1967–1994.  

TMDb/arkisto

”Isähän olisi mielissään, ja pilvenreunalla hymyilee. Hän oli kunniaa kaipaava ja suureellinen, ja teki Oulussa paljon töitä. Arvostan tosi paljon tätä suurta kunnianosoitusta”, kertoo Auliksen tytär Heta Rosendahl.

Palvelu kruunaa teatterielämyksen

Teatteriravintola Aulis palvelee erilaisia teatterikävijöitä aina lounaasta tilavuokrauksiin saakka. 

”Teemme jatkossakin kehitystyötä tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi asiakkaita kuunnellen. Meillä on tulossa useita uusia kokeiluja kuten tapas-buffetit valittuina päivinä viikonloppuisin ja perjantaisin tarjoilemme lounaalla rennompaa ja viikonloppuun suuntaavaa ruokaa. Meiltä on myös pyydetty viikonloppubrunsseja, jotka voisivat sopia hyvin päiväesitysten kylkeen”, Oulun teatterin ravintolatoiminnan päällikkö Marjo Junnikkala kertoo.

Valikoiman lisäksi uutta on kaikkien väliaikatarjoilujen ennakkomyynti Oulun teatterin verkkokaupasta 4. lokakuuta alkaen. Suuren näyttämön esityksiin voi verkkokaupassa myös valita oman paikan väliaikatarjoiluja ostaessa. Näköalaravintolan lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin kello 11–14. Lisäksi näköalaravintolassa voi järjestää yritys- ja perhetilaisuuksia.

Uudistettuun Pikisaliin pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa perjantaina 6. lokakuuta PikiTalkissa.

“Otamme jatkossakin mielellämme asiakastoiveita ja ideoita vastaan, jotta saisimme yhdessä kehitettyä asiakkaiden teatterikokemuksesta elämyksellisemmän”, Junnikkala painottaa.