Ouluun kesällä uusi, iskelmään keskittyvä festivaali

Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron Yhdessä-konsertti nähdään Oulun uutuusfestivaalilla. Kuva: Jyri Laitinen / Gramofoni

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ouluhallissa ja sen piha-alueella järjestetään ensi kesäkuun lopussa uusi kolmipäiväinen Iskelmää ja aurinkoa -festivaali.

Iskelmää ja aurinkoa- festivaali järjestetään Ouluhallissa ja sen piha-alueella torstaista lauantaihin 27–29. kesäkuuta. Ohjemistossa on muun muassa iskelmälegendojen Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron yhteiskonsertti sekä Eija KantolaKyösti Mäkimattila, Lasse Hoikka & Souvarit,  Yölintu  ja alkuperäiskokoonpanossaan esiintyvä Finlanders ‘84. Kaikkiaan artisteja on 13.

Ouluhalliin on luvattu rakentaa iskelmäkansan festivaalia varten yli tuhatneliöinen tanssilattia. Piha-alueelle on tulossa iso terassi sekä iskelmäkaraoke. Ouluhallin ympäristöön on suunnitteilla myös tilapäinen leirintäalue.

Festivaalin järjestää ohjelmatoimisto Gramofoni Oy.

Festivaalin oheistarjontaan kuuluu lisäksi Tanssileiri, joka sopii sekä opetettavien tanssilajien perusteet hallitseville sekä pidempään tanssineille. Tanssileirin opettajina on joukko huippuosaajia eri puolilta Suomea.