Oulun taidemuseossa Ilopyydys-pakopeli: Ratkaise kadonneen taideteoksen arvoitus!

Ratkaise kadonneen taideteoksen mysteeri Ilopyydys-seikkailussa. Ratkaisuun tarvitaan jokaisen panosta, sillä ongelmien vyyhti on paisunut jo liian laajaksi. Tule ja viritä tarkkaavaisuutesi, oivalluskykysi sekä tiimitaitosi äärimmilleen! Kuva: Mika Friman

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Onko syyllinen kenties: herrasmies Buster Keaton, puupölkyn päällä tuhahteleva karvahattuinen Mouhijärven Umpitollo, mystinen lintumies Fransiskus Pöntöntekijä vai kenties turhankin herttaiselta vaikuttava ihana Iida-mummo?

Näitä kysymyksiä voi mietiskellä Oulun taidemuseolla. Siellä on avattu uusi pakopeli kaikenikäisille. Jos tänä isänpäivänä sinne ei enää ehdi, niin aina voi ottaa yhteyksissä taidemuseoon ja varata itselleen sopivampi aika.

Oivallinen korona-aikaan

Pakopeli on suunniteltu taidemuseon toisen kerroksen Rento meininki – Naivismia Oulun taidemuseon kokoelmista -näyttelyn yhteyteen. Sen kesto on noin puolitoista tuntia ja ihanne ryhmäkoko on noin neljästä kuuteen henkilöä. Sitä voi pelata pareittain tai ryhmässä. Ilopyydys on oiva idea polttareihin, syntymäpäiville, kaveriporukalle tai sukulaiselle lahjaksi.

Peliin pitää varata aika ennakkoon viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Taidemuseo on turvallinen kohde; peli on suunniteltu juuri korona-aikaan sopivaksi.

Tiedustelut ja varaukset: myynti.luuppi@ouka.fi tai p. 044 703 1335. Pakopelitoiminta ja Rento meininki – naivismia -näyttely päättyvät 14. maaliskuuta 2021.