Orientoidu ilmakitaristitunnelmaan! – yleisöllä on nyt mahdollisuus osallistua ilmakitaristiperheen ainutlaatuiseen tutustumispäivään

Ilmakitaran MM-kisojen julistama maailmanrauhaviesti on näinä päivinä enemmän kuin ajankohtainen. ”Make air, not war”, on Oulussa pyydetty jo vuodesta 1996 lähtien. Kuva: Juuso Haarala

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Mutta mikä ihmeen Airientation? ”Airientation” on ilmakitarahenkinen sanaleikki englannin kielen sanasta ”orientation.” Päivän aikana siis niin sanotusti orientoidutaan tulevaan ilmakitaraviikkoon. Ennen kaikkea Airientation on kuitenkin ympäri maailmaa Ouluun saapuvan ilmakitaraperheen iloinen jälleennäkeminen täynnä yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa.

Myös yleisöllä on tänä vuonna mahdollisuus osallistua Oulun Pikisaaressa järjestettävään Airientation-päivään yhdessä ilmakitaristien kanssa. Päivän aikana osallistujat pääsevät opettelemaan ilmakitaransoiton saloja kansainvälisten kokeneiden ilmakitaristien opastuksella, tutkimaan Re:Formi purkutaidenäyttelyä ja taidepolku Pikistä Polokua, sekä piirtämään toisistaan potretteja Drink & Draw -tunnilla.

Luvassa on mielenkiintoinen ja kulttuurintäyteinen päivä kauniissa miljöössä, kansainvälisten vieraiden seurassa. Osallistumisen hinta on 15 euroa, ja se kattaa koko päivän ohjelman.

Airientation-päivästä voit lukea lisää, sekä ostaa lipun tästä osoitteesta aina tiistaihin 22.8 asti.

Lue lisää koko tapahtuman ohjelmasta tästä linkistä.