Nordic Thunderin podcast kertoo totuuden ilmakitaran soitosta

Justin Howard eli Nordic Thunder tunnetaan rakkaudestaan Ouluun. Hän haki aikoinaan myös kaupunginjohtajan virkaa. Kuva: Pohjoinen kulttuurivirta

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ensimmäinen jakso julkaistaan 25. maaliskuuta Pohjoinen kulttuurivirta -kanavalla. Nordic Thunderin vieraana on oululainen Jaakko Jokipii. Nämä sielunkumppanit keskustelevat piparin jakamisesta bussissa ja Oulun pormestari-kampanjasta.

Tämän 30–45 minuuttisen ohjelman aikana käydään läpi, mitä ihminen voi oppia itsestään ja elämästään rakkauden voiman, soittamisen ja yhteisen tehtävän takana seisovan yhteisön avulla. Se, yhteinen tehtävä on tietenkin maailmanrauha ja ymmärrys toisia kohtaan.

Let’s get Nordic -podcast sisältää keskusteluja henkilöiden kanssa, jotka ovat olleet mukana ilmakitarayhteisössä joko kilpailijana, järjestäjänä tai ovat kokeneet ilmakitaran voiman oheislaitteista. Ohjelman vieraat puhuvat ja jakavat kuuntelijoille, mitä seurauksia näkymättömän soittimen soittamisesta on ja tulee olemaan heidän elämässään ja heidän läheistensä elämissä.

Podcast julkaistaan osana Pohjoinen kulttuurivirta -kanavaa. Jotkut jaksot ovat kuultavissa myös Oulun ja Raahen alueella kuuluvassa Radio Kalevassa.

Digimedia Pohjoinen kulttuurivirta tekee Pohjois-Suomen taiteen ja kulttuurin näkyväksi. Kanava julkaisee live talk show -ohjelmia, ohjelmia ja podcasteja eri taiteen muodoista kirjallisuudesta sarjakuviin ja nyt myös ilmakitaroihin.

Kanavaa tuottaa voittoa tavoittelematon järjestö, Oulun kulttuuritapahtumayhdistys. Kaikki materiaali on nähtävissä ja kuultavissa ilmaiseksi osoitteessa www.pohjoinenkulttuurivirta.fi.