Michael Jackson -tribuuttishowkiertue pysähtyy myös Oulun Madetojan salille tammikuussa 2025

Liki kaksituntinen show sisältää kappaleita Michael Jacksonin koko uran varrelta alkaen The Jackson 5:sta ja päättyen soolouran isoihin hitteihin. Kuva: Prestige Productions

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Forever Jackson - Legacy of a Legend -esitys nähdään Madetojan salissa Oulussa tammikuussa 2025. Kiertue kattaa seitsemän suomalaista kaupunkia Oulusta Helsinkiin. Show on nimetty yhdeksi parhaaksi tribuuttishow’ksi Euroopassa ja Iso-Britanniassa.

Kiertue alkaa Oulusta 15. tammikuuta 2025 ja nähdään myös Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Kiertue päättyy tammikuun 21. päivä Lahteen. Maailmanlaajuiseen menestykseen noussut show herättää popin kuninkaan musiikin eloon ja Forever Jackson on valittu parhaaksi tribuuttishow’ksi sekä Euroopan vuoden 2012 No1 Tribute -kilpailussa että vuoden 2013 UK National Tribute Awardsissa.

Brittiläisen Robin Parsonsin tähdittämä show on kunnianosoitus elinaikanaan loppuunmyydyille stadioneille esiintyneelle Michael Jacksonille ja tämän musiikille. Michael Jacksonille vuonna 2003 esiintynyt Parsons laulaa kaiken livenä ja onnistuu paitsi kuulostamaan myös näyttämään esikuvaltaan. Myös hänen liikehdintänsä lavalla jäljittelee popin kuningasta aina pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Lähes kaksituntinen show

Forever Jackson -esitysten musiikista vastaa livebändi, jonka jäsenet ovat säestäneet muun muassa Katy Perryä ja Beyonceta. Lisäsäihkettä esitykseen tuovat Hip Hop Pop -tanssiryhmä sekä upeat visuaaliset tehosteet.

“Robin Parsonsin tulkinta Forever Jacksonissa on osa Michael Jacksonin musiikillista perintöä. Esitys herättää Michael Jacksonin musiikin henkiin ja luo tunteen Jacksonin livekonsertista. Robin vaalii Jacksonin musiikillista perinnettä luovalla, ammattimaisella ja yksityiskohtaisella tavalla”, kehuu Norbert Sinnhuber, Michael Jacksonin HISTory-maailmankiertueen kiertuemanageri.

Liki kaksituntinen show sisältää kappaleita Michael Jacksonin koko uran varrelta alkaen The Jackson 5:sta ja päättyen soolouran isoihin hitteihin kuten Billie Jean ja Smooth Criminal. Show sopii kaiken ikäisille.

Forever Jackson – Legacy of a Legend Ke 15.1.2025 klo 19.00  Oulu, Madetojan sali