Lumoudu hetkeksi ja osallistu arvontaan

Lumoudu hetkeksi -kampanja kannustaa oululaisia tekemään omia valotaideteoksiaan. Kuva edellisen vuoden Lumo-valofestivaaleilta. Kuva: Sanna Krook.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Annu Maarit Höttönen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Iltojen pimetessä on kiva pysähtyä hetkeksi ja antaa aikaa luovuudelle. Oululaisille annetaan haaste tehdä oma valotaideteos yhdessä Oulu2026-lumihiutaleen kera. Lumihiutaleen löytää torstaina 29.10. jokaiseen kotitalouteen jaetun Mun Oulu -lehden takasivulta ja Oulu2026-verkkosivulta.

Osallistuminen on yksinkertaista.

  • Leikkaa lumihiutale lehdestä tai piirrä siitä oma mallisi. Lumihiutaleen malli on Mun Oulun printtinlehden takasivulla. Voit myös tulostaa sen Oulu2026-verkkosivulta.
  • Tee kotiisi, esimerkiksi ikkunaan, pöydälle tai ulos alkutalven piristys, jossa on mukana Oulu2026-lumihiutale ja valoa – voit käyttää mielikuvitustasi rajattomasti. Lumihiutaleita voi olla useampia ja eri kokoisia.
  • Ota koristelusta kuva ja lähetä se oulu2026@ouka.fi ja/tai tee julkaisu Instagramiin #oulu2026 #lumoudu2026 #lumovalofestivaali # #lumolightfestivaloulu – muista tarkistaa Instagram-tilisi yksityisyysasetukset.
  • Nauti taideteoksestasi ja anna muidenkin nauttia siitä! Jos mahdollista, aseta se ikkunaan tai muulle näkyvälle paikalle. Käy kävelyllä ja ihaile muiden tekemiä valoteoksia.

Osallistujien kesken arvotaan lippuja Oulun teatteriin ja Tietomaahan sekä Oulu2026-tuotteita. Arvontaa voi osallistua 15.11.2020 saakka. Tarkemmat tiedot Oulu2026-verkkosivuilla.