Kulttuuri- ja taidealan kumppania haetaan pohjoismaiseen kestävän kehityksen yhteistyöhön

Ekologinen, taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys kuuluvat myös kulttuurialalle. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Taide ja kulttuuri voivat olla entistä aktiivisemmassa roolissa siirryttäessä kestävämpään maailmaan. Kaupungin tapahtumayksikkö on mukana pohjoismaisessa Sustainability in Culture -projektissa, johon se hakee sopivaa kulttuuri- ja taidealan kumppania.  

Nordisk Kulturfondetilta rahoitusta saavaa hanketta vetää Central Denmark EU Office Brysselissä ja kumppaneita ovat Central Denmark Region Tanskassa, Västra Götaland Region Ruotsissa ja Oulun kaupungin viestintä- ja tapahtumaryhmä Suomessa.  

Kaikissa kolmessa maassa mukaan halutaan kestävyystoimista kiinnostuneita kulttuurialan organisaatioita. Kulttuuriorganisaatiolta toivotaan aitoa kiinnostusta aiheeseen, esimerkkejä hyvistä kestävyyskäytännöistä ja osallistumista verkoston online-tapaamisiin sekä Göteborgiin suuntautuvalle verkostoitumismatkalle toukokuussa. 

Hakemus tulee täyttää 7. helmikuuta 2022 kello 15.00 mennessä. Päätös valinnasta toimitetaan 8. helmikuuta. Hakijalla tulee olla aikaa hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen viikolla 6.  

Hae mukaan ja täytä lomake. 

Lue myös