Koskettava Ernest Lawson herkisti yleisön puolelleen – TTK-voittoon siivittivät myös Koivuniemen upeat koreografiat

Sunnuntainen TTK-finaali oli huikean tunteikas. Herkistynyt oululaistanssipari sai aitoudellaan kansan äänet puolelleen. Kuva: Mun Oulu

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa voittajasta päätti kansa ja suomalaiset äänestivät voittajaksi Ernest Lawsonin yhdessä oululaisen tanssiparinsa Anniina Koivuniemen kanssa. Ennakkosuosikki Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä nappasivat hopeaa, Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski pronssia.

Näyttelijä, koomikko ja juontaja Ernest Lawson kertoi Mun Oululle tunnelmistaan voiton jälkeen.

”Olo on kaikkensa antanut, mutta just siksi olen tosi onnellinen. Oon tosi ylpeä mun ja Anniinan matkasta, ja kiitollinen tästä uudesta ystävästä”, hän totesi.

”On ollut tosi liikuttavaa nähdä ja tuntea oululaisten tuki, ja yhdessä äänestäjien kanssa me tehtiin oululaista historiaa. Kiitos kaikille!”, Ernest lisäsi.

Koskaan aiemmin kaksi oululaista ei ole noussut yhtä aikaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittoon.

Oulu on vahva tanssikaupunki

Hienon finaalivoiton takasi myös opettaja Anniina Koivuniemen taidokkaat koreografiat, jotka saivat myös tuomariston päät pyörälle. Kolmen tanssin arvostelupisteissä nähtiin jopa historiallisia 11 pisteitä, joita ei ole ohjelman menneisyydessä juuri nähty.

Anniina Koivuniemi on perinteikkään oululaisen Telemark Teamin kasvatti.

”Teamin perustajat Salme ja Asko Raukovaara ovat tehneet suuren työn oululaisen tanssiurheilun eteen. Suuri kiitos menestyksestäni kuuluu heille”, totesi Koivuniemi aiemmin antamassaan haastattelussa Mun Oululle.

Anniina Koivuniemi oli Ernestin tapaan ensikertalainen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

”Tämä on ollut niin kertakaikkisen hieno kokemus, ja jos pyytävät minua uudelleen mukaan, niin suostun varmasti, jos mitään suurta estettä ei ole,” hän lupasi.

”Turha edes mainita, että Oulu on vahva tanssikaupunki, siitähän kertoo koko Tanssii tähtien kanssa -opettajatiimi, joka on vuosikaudet vilissyt erittäin ammattitaitoisia oululaistanssijoita”, sanoi myös Lawson.

Juttuun lisätty kommentti 29.11. kello 12.07.

Lue myös