Kolmiotalon Mabd-galleriassa avautuu 19 taiteilijan joulumyyntitapahtuma – tarjonta elää myynnin mukaisesti

Torikatu 4:n taidegalleria Mabd avaa joulun alla myyntinäyttelyn, josta voi löytää kaikenlaista pukinkonttiin. Kuva: Mun Oulu

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Taidegalleria Mabdin näyttelyvuosi 2023 huipentuu Joulugalleria-taidemyyntitapahtumaan. 28. marraskuuta avautuva Joulugalleria tarjoaa runsaan kattauksen joululahjaideoita nykytaiteen ja designin muodossa peräti 19 taiteilijalta.

Joulugalleriassa on mukana töitä Mabd-galleriassa näyttelyitä pitäneiltä taiteilijoilta, kuten Anni Arffman, Hanna Holopainen, Pekka Homanen, Jussi Hukkanen, Marianne Kauppila, Päivi Latvala, Harri Naumanen, Kalle Nurminen, Pirjo Nykänen, J-P Metsävainio, Taina Pelkonen, Kirsi-Maria Perkkiö, Sanna Perunka, Johanna Pétursdóttir, Marjo Pitko, Tiina Seppälä, Heidi Stålnacke, Soile Suvanto ja Raimo Törhönen.

Galleriasta kerrotaan, että ripustus tulee olemaan runsas ja tila taidetta pullollaan, kun jokainen taiteilija saa tuoda haluamansa määrän teoksia tapahtumaan myytäväksi.

”Ripustuksen sisältö myös elää myynnin mukaisesti. Jos löydät Joulugalleriasta mieleisesi teoksen, niin saat sen heti mukaasi. Joulgalleriassa on tarjolla taidelahjoja monessa hintaluokassa”, kertovat galleristit.

Galleria juhlii avajaisia yhdessä taiteilijoiden kanssa tiistaina 28. marraskuuta kello 18-20.

Galleria Mabd sijaitsee Kolmiotalossa, Torikatu 4:ssä. Avoinna ke-pe klo 13-18 ja la-su klo 12-16. Näyttelyihin vapaa pääsy. Mabd-gallerian kotisivut.