Ikoniset Laven, Hyttinen, Rung ja Aro jälleen kiertueelle myös Oulun seudulle

Kova viisikko. Esiintyjistä Lea Lavenilla on juurensa Haukiputaan Martinniemessä. Kuva: Jyri Laitinen

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro yhdistivät ensimmäisen kerran voimansa viime vuoden lopulla ja päättivät tehdä konserttikiertueen ympäri Suomen. Legendojen yhteiskonsertit kiinnostivat kiitettävästi yleisöä, ja ensi vuoden Yhdessä Osa 2 -kiertue vieraileekin myös Oulun seudulla kaikkiaan kolmen konsertin voimin.

Menestystarina saa siis ensi vuonna jatkoa, kun ikoniset tähdet Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro palaavat konserttisaleihin Yhdessä Osa 2 -kiertueen merkeissä tammikuussa 2025.

Laven, Hyttinen, Rung ja Aro yhdistivät ensimmäisen kerran voimansa viime vuoden lopussa alkaneella konserttikiertueella. Yleisö otti suomalaislegendojen yhteiskonsertit innostuneesti vastaan ja kiertueelle myytiin 20 000 lippua ja 21:stä konsertista viisitoista oli loppuunmyytyjä.

Myös suora yleisöpalaute on ollut hurmoksellista. Niinpä nämä iskelmätaivaan tähdet ovat päättäneet lähteä ensi vuonna uudestaan tien päälle yhteisvoimin. Kiertue vierailee kaikkiaan 21 paikkakunnalla uusitun ohjelmiston kera. Oulussa heidät nähdään Madetojan salissa 2. helmikuuta ja 4. huhtikuuta sekä Kempeleessä Zemppi Areenalla 6. huhtikuuta 2025.

Sitä ennen kokoonpano nähdään Oulussa alkavana kesänä uudella Iskelmää ja aurinkoa -festivaalilla lauantaina 29. kesäkuuta.

Nostalgiatrippi menneeseen

Yhdessä Osa 2 -kiertue käynnistyy Tampere-talosta sunnuntaina 26. tammikuuta ja päättyy Kempeleeseen. Kaikkiaan kiertue sisältää kaksikymmentäkaksi konserttia. Ohjelmiston kokoaa tälläkin kertaa vuosikymmeniä suomalaisten eturivin artistien kanssa työskennellyt Esa Nieminen, jonka johtama Juhlaorkesteri säestää tuttuun tapaan myös tulevia Yhdessä-konsertteja.

”Yhteinen kiertueemme oli nostalgiabuumin todellinen huipennus. Konserteissa kuulimme aivan valtavan määrän hittejä ja keikoilla oli käsittämätön hurmos. Saamamme suuren suosion myötä päätimme tarjota nostalgian nälkäisille vielä lisää upeita musiikkiaarteita. Teemme uudistetun version show’sta, jotta sen jo kerran nähneet voivat tulla uudestaankin kuulemaan niitä oikeita Finnhittejä”, Esa Nieminen lupaa.

Koko ryhmälle jäi mieluisa kokemus ensimmäisestä kiertueesta.

”On ollut jo suorastaan ikävä, olen niin iloinen, että saamme jatkaa. Tämä on rautainen porukka. Meillä on ollut niin hyvät fiilikset sekä lavalla että backstagella. Tuntuu siltä, että myös yleisö on todella pitänyt konserteista. Kiitos siitä!” Marion Rung hehkuttaa.

”On myös ollut kiva saada poimia arkistoista lisää lauluja, joita yleisö edelleen tuntuu rakastavan. Erityisen hienoa on esiintyä kapellimestari Esa Niemisen johtaman bändin säestyksellä”, hän lisää.

Kiertueella on jälleen luvassa jokaisen artistin omien hittien lisäksi myös duettoja ja yllätyksiä.

Yhdessä Osa 2-konserttikiertue 2025 su 2.2. Oulu, Madetojan Sali,  pe 4.4. Oulu, Madetojan Sali, su 6.4. Kempele, Zemppi Areena.