Hyvän mielen talo sai musiikin iloa Lastenlaulukadulta – lahjoituksena lapsille useita soittimia

Kuvassa soittimia testailevat eturivissä Hyvän mielen talon Mervi Kauppinen, Virve Saaranen ja Annina Rousu-Tukia sekä takarivissä lastenmuusikot Markus Lampela, Kyösti Salmijärvi ja Hiski Pajuniemi sekä Oulun F-musiikin Jyrki Salo.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Viime kesänä Oulussa järjestetyllä Lastenlaulukadun keräyksellä saatiin soittimia Hyvän mielen talolle heidän arvokasta perhetyötänsä ja muuta toimintaa varten. Lahjoituksen ottivat vastaan Hyvän mielen talon edustajisto Oulu F-musiikin liikkeessä tammikuun alussa.

Oululaisten lastenmuusikoiden järjestämä hyvää tekevä katusoittotapahtuma Lastenlaulukatu järjestettiin viime heinäkuussa jo 13. kerran.

Rotuaarilla katusoittopisteissä musisoivat paikalliset lastenmuusikot keräten rahaa hyväntekeväisyyteen. Päivään kuului myös Rotuaari Piknikin kanssa yhteistyössä järjestetty yhteiskonsertti Mannerheiminpuistoon rakennetulla lavalla.

Lastenlaulukadun tavoitteena on ollut täyttää Rotuaari lastenmusiikilla, ja tuoda hyvää medianäkyvyyttä ja laadukasta musiikkivälineistöä lahjoituskohteelle.

Keräyskohde on vaihtunut vuosittain, mutta aina se on kuitenkin ollut jokin perheiden ja lasten kanssa arvokasta työtä tekevä taho.

Viime kesän tuotoilla hankittiin Hyvän mielen taloon muun muassa laattasoittimia, sadeputki, pari kalimbaa ja djembeä, äänimalja ja kielirumpu.

Lastenlaulukatu järjestetään Rotuaarilla ja Mannerheiminpuistossa taas 29. kesäkuuta 2024.