Tiktok-tähti Andreas Tolonen mukana – Oulussa järjestetään historian ensimmäinen Metalliyö

Metalliyössä voi kokeilla alan uusimpia menetelmiä. Siellä myös selviää, miten niiden käyttö onnistuu suositulta tiktokkaajalta, Andreas Toloselta. Kuva: BusinessOulu

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Paikalla on oppilaitoksia tarjoamassa tietoa alan koulutusmahdollisuuksista ja alan yrityksiä esittelemässä avoimia työpaikkojaan. Tapahtumassa voi kokeilla alan uusimpia menetelmiä, joita testaamassa on myös tunnettu tiktok-tähti Andreas Tolonen. Tarjolla on muun muassa non-stop-virtuaalihitsausta, koneasennusta ja koneistusta.

”Oletpa sitten metallin maailmaan tutustuva tai kokeneempi konkari, Metalliyössä pääsee selvittämään, mitä kaikkea alan ammattilaiset – koneistajat, levyseppähitsaajat ja asentajat – tekevät. Lisäksi ohjelmassa on livemusiikkia, haastatteluja, työpajoja sekä tarjoilua”, kertoo palvelupäällikkö Mari Rautiainen BusinessOulun Pesti-yksiköstä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä BusinessOulu, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, OSAO, OAMK, Oulun yliopisto ja Oulun osaamiskeskus OSKE. Mukana ovat myös Nordic Tank, Mectalent, Sähkö-Rantek Oy, KL Mechanics Oy ja Probot Oy.

Tiktok-tähti Andreas on tavattavissa tapahtumassa kello 16.30–17. Lisäksi ohjelmassa on työpajoja sekä kahvi- ja teetarjoilua. Livemusiikkia tarjoilee Konsan Roses -bändi, joka esiintyy tapahtumassa kaksi kertaa: 17.10–17.30 ja 18.10–18.30.

Metalliyö OSAOn Kaukovainion tekniikan yksikössä, Kotkantie 2 A, kello 16–19.

Lisätietoja tapahtumasta ja sen ohjelmasta löytyy tästä linkistä.