Ilmoittautuminen Oulu-opiston kevättarjontaan on käynnissä – tarjolla kursseja laidasta laitaan

Oulu-opiston monipuoliset kurssit ovat jälleen tarjolla. Kuva: Oulu-opisto

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ilmoittautuminen Oulu-opiston kevään kursseille on nyt käynnissä opiston verkkosivuilla. Tarjolla on monipuolisesti liikunnan, käden taitojen, kielten, kuvataiteen ja muiden taitoaineiden kursseja. Keväällä ajankohtaisia ovat myös puutarhanhoitoon, merenkulkuun, kotitalouteen ja sisustukseen liittyvät kurssit.

Perheellisten kannattaa tutustua myös Oulu-opiston vanhempi-lapsikursseihin, joissa on tarjolla kuvataiteita, keramiikkaa sekä yhteisiä kokkauskursseja.

Oulu-opisto järjestää kursseja eri puolilla Oulua, sekä myös verkko- ja hybridikursseina. Tarjonnasta löytyy niin koko kevään mittaisia kursseja kuin lyhytkurssejakin.

Koko kevään kurssit käynnistyvät pääosin 8. tammikuuta alkavalla viikolla ja lyhytkursseja järjestetään pitkin kevättä. Niitä kannattaakin seurailla myös jatkossa opiston verkkosivuilla ja somekanavissa.

Oulu-opiston laaja kurssitarjonta on esitelty kokonaisuudessaan osoitteessa opistopalvelut.fi/oulu. Kursseille ilmoittaudutaan sähköisesti samassa osoitteessa. Mikäli se ei ole mahdollista, voi ilmoittautua myös puhelimitse soittamalla opiston asiakaspalveluun, numeroon 050 316 6729 tai 050 410 4010. Ilmoittautua voi myös asioimalla opiston toimistolla Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1.

Opisto myöntää myös osalle kursseista opintoseteliavustusta senioreille, eläkeläisille, työttömille ja maahanmuuttajille sekä saamenkieliseen tai viittomakieliseen opetukseen osallistuville.

Lisätietoja Oulu-opiston kursseista ja ilmoittautumisesta tästä linkistä.