Harrastamisen Aarrearkun toimijoiden haku on meneillään vielä huhtikuun loppuun

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kouluihin etsitään ensilukukausille 2024-2025 harrastustoimijoita järjestämään Harrastamisen Suomen mallin toimintaa. Haku on avoinna tämän kuun loppuun saakka. Erityisesti etsitään yhdistyksiä, seuroja ja toiminimiä, joiden kanssa voi sopia ostopalveluyhteistyöstä.

Haku kohdistuu koko seuraavalle lukuvuodelle eli ajalle 2.9.2024 -31.5.2025. Harrastustoimintaa järjestetään Oulun kaupungin kaikilla perusopetuksen kouluilla, toiminnan tulee olla säännöllistä, koko lukuvuoden kestävää ja sijoittua oppilaiden koulupäivien yhteyteen, välittömästi koulutuntien jälkeen.

Toiminta perustuu harrastuskyselyyn ja oppilaiden toiveisiin ja kuuluu perusopetuksen yhteyteen. Sitä organisoivat harrastamisen aarrearkun tiimi, projektipäällikkö ja neljä alueellista harrastuskoordinaattoria. Erityisesti haussa ovat erilaiset seurat, yhdistykset ja toiminimet, joiden kanssa tehdään ostopalvelusopimus.

Katso hakuehdot ja täytä hakemus tästä linkistä 30.4.2024 mennessä. Mikäli olet yksityinen asiantuntija/tekijä, ota suoraan yhteyttä projektipäällikkö Irene Rätyyn: irene.raty@ouka.fi

Lisätietoja Harrastamisen Suomen mallista tästä linkistä.