Varhaiskasvatuksen juhlavuoden uutiset koottuna Mun Oulussa

Varhaiskasvatuksen 120-juhlavuosi on meneillään ja Mun Oulussa on paljon juttuja päiväkodeista ja juhlahumusta. Lukemaan ja jakamaan!

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Varhaiskasvatuksen juhlavuoteen liittyvät uutiset löydät nyt ja jatkossa helposti Mun Oulusta joko klikkaamalla sivuston etusivulta löytyvää Oulun varhaiskasvatuksen juhlavuosi -logoa tai osoitteesta: www.munoulu.fi/varhaiskasvatus120v

Juhlavuosi näkyy vahvasti ja eri tavoin myös Varhaiskasvatus Oulussa -Facebook-tilillä, joten sekin kannattaa viimeistään nyt laittaa seurantaan: @VarhaiskasvatusOulussa

Tapahtumia ja yhteistä tekemistä on suunniteltu juhlavuoden jokaiselle kuukaudelle. Niiden avulla päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa olevat lapset voivat osallistua juhlavuoden toteutukseen ja viettoon.

Myös lasten huoltajat ja laajemminkin oululaiset pääsevät mukaan juhlavuoden viettoon. Kussakin päiväkodissa järjestetään omia tapahtumia, esimerkkinä päiväkodin oman historian esittely ja 120 kättä -ikkunataideteos, ja näihin tapahtumiin toivotaan huoltajatkin osallistumaan, ainakin etäihastelemaan.