Uusi tapahtumakalenteri on avattu

Rotuaarin jouluvalot syttyvät tänään. Kuva: Vesa Ranta

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Sanna Riikka Johanna Häyrynen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kaikille oululaisille suunnattu tapahtumakalenteri on julkaistu Mun Oulussa osoitteessa tapahtumat.munoulu.fi

Visuaalisesta ja helppokäyttöisestä kalenterista on kätevä etsiä erityyppisiä tapahtumia.  

Tapahtumia voi tutkailla tapahtumien aihepiirin, tapahtumapaikkojen ja Oulun alueiden perusteella sekä sen mukaan, kenelle tapahtuma on suunnattu. 

Nyt kalenterin etusivulta pääsee katsomaan tänään alkavan Oulun tierna-ajan tarjontaa, johon kuuluvat esimerkiksi Valkean joulutori ja jouluikkuna. 

Kaivattu palvelu 

Oululaisia laajasti palvelevaa kalenteria on toivottu pitkään. Päätös tapahtumakalenterin hankkimisesta tehtiin viime vuoden syksyllä. 

Kalenteri julkaistaan nyt, vaikka tapahtumia on korona-ajan vuoksi vähemmän.  

“Kun tapahtumia järjestetään taas enemmän, niille on olemassa toimiva viestintäkanava. Uusi tapahtumakalenteri mahdollistaa Oulun kasvun kohti valtakunnallisesti tunnettua tapahtumakaupunkia”, perustelee Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Oiva työkalu 

Tapahtumia voivat kalenteriin lisätä maksutta kaikki oululaiset tapahtumajärjestäjät. 

Tapahtumajärjestäjiä toivotaan lisäämään tapahtumastaan myös englanninkielinen kuvaus, sillä kalenterin on tarkoitus palvella matkailijoita ja Oulussa asuvia vieraskielisiä.

Tapahtumajärjestäjä, näin lisäät tapahtumasi kalenteriin! 

Rekisteröidy käyttäjäksi.  

Sen jälkeen pääset luomaan yhdistyksellesi, yhteisöllesi, yrityksellesi tai muulle järjestäjäorganisaatiolle tilin, jonka nimissä voit lisätä tapahtumia. 

Katso täältä koulutukset, miten julkaiset sisältöjä tapahtumakalenterissa ja miten voit integroida tapahtumakalenterin omalle verkkosivullesi: munoulu.fi/tapahtumakalenteri

Lue myös