Oulun vuosi vaihtuu Rotuaarilla tulitaiteen ja sirkusvalojen loisteessa

Primal Flamen tulitaide ihastutti jo Lumo-valofestivaaleilla, ja Oulun uudenvuoden juhlassa nähdään lisää. Kuva: Pasi Breilin / Oulun kameraseura ry

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Anne Laurila

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupungin uudenvuoden juhla käynnistyy Rotuaarilla uudenvuodenaattona kello 19.30. Koko perheen juhlassa on ohjelmassa akrobatiaa, musiikkiesityksiä ja tulitaidetta – myös kaupunkilaiset ovat osa ohjelmaa. Oulun kaupungin tervehdyksen tuo juhlaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso.

Uudenvuoden juhlaan oululaisia lämmittelee DJ NiceRice Rotuaarin lavalla kello 19.30 alkaen. Joulukuussa oululaisilta kerätyt uudenvuoden tervehdykset ja kuluneen vuoden kohokohdat esitetään Rotuaarin näytöllä, ja varsinainen juhlaohjelma alkaa uudenvuoden aattona kello 20.00.

Tilaisuus alkaa kaupungin tervehdyksellä, jonka perinteitä noudattaen juhlaan tuo Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso.

Uudenvuoden juhlan juontaa muusikko ja näyttelijä Roope Salminen, joka myös esittää juhlassa Fläppiräpin. Esityksen sisältö muotoutuu juhlan aikana, kun yleisö pääsee ehdottamaan Salmiselle sanoja, joista hän muodostaa juhlaillassa esittämänsä kappaleen. Oulun Tähtisirkuksen sirkusesitys tuo lavalle säkenöiviä led-valoja ja taitavaa sirkusakrobatiaa.

Tilaisuudessa kuullaan myös Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni oululaisen Sini Saxin sekä hänen yhtyeensä esittämänä. Juhla huipentuu näyttävään tulishow’hun, jonka oululaisille tarjoilee Primal Flame. Tulitaiteesta ja tulennielijän näyttävästä esityksestä saatiin jo maistiaisia Lumo-valofestivaalin aikana marraskuussa.

Koko tilaisuuden ohjelma-aikataulu on nähtävissä osoitteessa ouka.fi/uusivuosi.