Oulun kaupunki haastaa opiskelijat kertomaan, millainen on opiskelijoiden Oulu

Myös Oulun suurlähettiläs tsemppaa opiskelijoita ottamaan Oulu on mun -haasteen vastaan. Kuva: BO

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupunki haluaa toivottaa korkeakouluopiskelijat tervetulleeksi takaisin kaupunkiin sekä innostaa opiskelijoita tutustumaan opiskelukaupunkinsa ympäristöön myös kampusalueen ulkopuolella.

Tähän liittyen opiskelijat halutaan haastaa ja innostaa kertomaan muillekin, millainen Oulu on aidosti opiskelijan silmin ja sitä kautta rakentaa Oulun tunnettuutta opiskelukaupunkina.

Haaste on tarkoitettu Oulussa asuville Oamkin ja yliopiston opiskelijoille, joilla on käytössään Tuudo-sovellus. Haaste päättyy syyskuun viimeisenä päivänä eli 30. syyskuuta.

Luvassa myös palkintoja

Haaste sisältää viikkotehtäviä, jotka julkaistaan opiskelijan omassa mobiilisovelluksessa, Tuudossa. Haasteen nimi on Oulu on mun ja se liitetään yhteisen #ouluonmun-hästägin alle.

Syyskuun aikana Tuudossa julkaistaan neljä viikkotehtävää; ensimmäinen on jo julkaistu ja löytyy Tuudo-sovelluksesta. Uusi viikkotehtävä tulee julki maanantaisin kello 10 alkaen kaikille Tuudon käyttäjille. Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun Tuudossa on samaan aikaan yli 18 000 uniikkia aktiivikäyttäjää.

Haasteen tehtävät liittyvät viikon mukaan muun muassa opiskelijan arkeen, luontoon ja kulttuuriin. Palkintona on muun muassa lahjakortteja sekä harvinaisempia Oulu-tuotteita.

Haasteeseen voi osallistua julkaisemalla viikkoteemaan liittyvän sisällön Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai TikTokissa sekä merkitsemällä sen ainakin tunnisteilla #ouluonmun ja @cityofoulu. Julkaisemalla kuvan annat oikeudet jakaa sitä Oulun kaupungin kanavissa.

Opiskelija voi lukea lisää #ouluonmun-haasteesta Tuudo-sovelluksesta.