Ilmoittautuminen eskariin alkaa Oulussa ensi viikolla

Esikoulu vuonna 2015 syntyneillä alkaa elokuussa, mutta ilmoittautumiset otetaan vastaan jo nyt eli tammikuun lopun aikana.

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vuonna 2015 syntyneet lapset aloittavat 16. elokuussa 2021 maksuttoman esiopetuksen.

Perusopetuslain mukaan lapsen on osallistuttava vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna. Vastuu lapsen osallistumisesta on huoltajalla.

Huoltaja ilmoittaa lapsensa esiopetukseen sähköisellä hakemuksella 18.–31. tammikuuta 2021. Linkki sähköiseen hakemukseen on osoitteessa: www.ouka.fi/esiopetus.

Tietoa huoltajille etäyhteyksin

Oulun varhaiskasvatuspalvelut järjestää huoltajille kaksi esiopetuksesta kertovaa infoiltaa Teamsin livelähetyksinä torstaina 14. tammikuuta kello 17.30–19 ja maanantaina 18. tammikuuta kello 17.30–19.

Tilaisuuksissa kerrotaan, mitä esiopetus käytännössä tarkoittaa, mikä muuttuu, kun esiopetus alkaa ja miten esiopetukseen haetaan. Osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä esiopetukseen liittyviä kysymyksiä.

Osallistumislinkki torstain 14.1. klo 17.30–19 infoiltaan: bit.ly/esiopetusinfo1

Osallistumislinkki maanantain 18.1. 17.30–19 infoiltaan: bit.ly/esiopetusinfo2

 

Lisätietoa esiopetuksesta sekä osallistumislinkit ja ohjeet osallistumiseen myös esiopetuksen nettisivuilta: www.ouka.fi/esiopetus.