Honkapirtin väistötilat löytyivät Pateniemen Rauhanyhdistyksen ja Oravan koulun tiloista

Oulun kaupungin yhteisötoiminta järjestää asukastilaisuuden väistötiloista maanantaina 6. toukokuuta kello 14 Pateniemen Rauhanyhdistyksellä. Kuva: Mun Oulu

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pateniemessä sijaitseva yhteisötalo Honkapirtti jouduttiin syksyllä 2023 yllättäen sulkemaan pois kaikesta käytöstä sisäilma- ja rakenneongelmien takia. Nyt vaihtoehtoiset tilat ovat löytyneet Pateniemen Rauhanyhdistyksen tiloista sekä Oravan koulusta Kellosta.

Syynä Honkapirtin sulkemiseen olivat kuntotutkimuksessa ja olosuhdekartoituksessa löytyneet mikrobivaurioituneet puurakenteet rakennuksen kellarikerroksessa, jotka aiheuttavat sisäilmaongelmia koko rakennuksessa. Talon käyttäjien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi rakennus on toistaiseksi pois käytöstä.

Oulun kaupungin yhteisöpalvelut ovat nyt löytäneet Honkapirtin väistötiloiksi sopivat Pateniemen Rauhanyhdistyksen tilat Pateniemessä, Keskuskatu 11, sekä Oravan koulu Kellossa, Oravaisenkuja 15.

Rauhanyhdistyksen tilat ovat järjestöjen varattavissa ja käytössä 6. toukokuuta alkaen maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 8–16. Oravan koulun tilat ovat järjestöjen varattavissa ja käytössä syksystä 2024 alkaen arkipäivisin kello 8–16.

Tilojen varaus tehdään sähköpostitse: honkapirtti@ouka.fi tai puhelimitse 044 703 4161.

honkapirtti

Kaupunki selvittää parhaillaan, miltä Honkapirtin peruskorjaus ja tulevaisuus näyttävät. Kuva: Juha-Pekka Honkanen / arkisto

Lue myös