BusinessOulu uudisti Oulu.com -sivuston – tietoa Oulusta kohdistetaan kaupungin ulkopuolelle

Osoitteessa Oulu.com löytyy tietoa muun muassa yrityksille, opiskelijoille ja matkailijoille.

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulu.com-sivusto etsii vastauksia muun muassa, mistä kaikesta on asteen verran parempi kaupunki tehty tai millaista Oulussa on asua, elää ja työskennellä.

Uudistettu sivusto toimii ennen kaikkea tietopakettina Oulusta, ja se kertoo oululaista ilosanomaa maailmalle.

”Oulu.com-sivuston on tarkoitus olla näyteikkuna Ouluun. Sivut antavat Oulun ulkopuolisille kohderyhmille katsauksen siihen, mitä kaikkea Oulu tarjoaa”, kertoo kaupunkimarkkinoinnin yhteyspäällikkö Hanna Mattila BusinessOulusta.

Kehitystyötä jatketaan

Nyt julkaistu, uudistettu Oulu.com on ensimmäinen versio sivustosta. Mattilan mukaan sitä kehitetään ja laajennetaan vuoden 2022 aikana.

”Sivusto on rakennettu tukemaan Oulun uuden brändin sisältöjä ja ulkoasua. Oulun kaupungin hallinnassa on useita eri nettisivuja, joiden sisältöjä nyt pyritään keräämään yhteen paikkaan. Ouka.fi ja MunOulu.fi ovat jatkossakin sivustoja, jotka on tarkoitettu oululaisille.”

Uudistunut Oulu.com-sivusto palvelee kahdella kielellä, suomeksi ja englanniksi. Se tarjoaa kiinnostavia sisältöjä muun muassa ajankohtaisista asioista, innovaatioista sekä vapaa-ajasta Oulussa.

”Vaihtuvat artikkelit ja sivuston jatkuva kehitys takaavat sen, että kävijä viihtyy sivuilla, saa sieltä tarvitsemansa tiedon sekä kiinnostuu Oulusta”, sanoo Oulu.comin toimituspäällikkö Annakaisa Vääräniemi.

Tutustu Oulu.com