Alikulkukäytävien korjaaminen vie kesän ajaksi kiertoreiteille Poikkimaantiellä Kaukovainiolla

Poikkimaantien parannus toteutetaan kahdessa vaiheessa vuosina 2023–2026. Kuva: Väylävirasto

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Poikkimaantien parannushankkeessa moottoriajoneuvoliikenne ohjataan kiertoreiteille Kaukovainion ja Hiirosen välillä torstai-illasta alkaen. Liikenne palautuu normaalireitille ja korjattavat alikulkukäytävät avataan jälleen kesän lopussa.

Moottoriajoneuvot siirtyvät Poikkimaantiellä Merikotkantien ja Suohaukanpolun alikulkusiltojen kohdilla kiertoreiteille torstaina 16. toukokuuta noin kello 19 alkaen. Siltojen alikulkukäytävät suljettiin jo toukokuun alussa, ja jalankulkijat sekä pyöräilijät ohjattiin tilapäisille kiertoreiteille.

Merikotkantien ja Suohaukanpolun alikulkusillat ovat vierekkäiset sillat Poikkimaantiellä, Kaukovainion ja Hiirosen asuinalueiden välissä. Molempien siltojen kohdalla kiertoreitti kulkee niiden pohjoispuolella eli Kaukovainion asuinalueen puolella. Kiertoreiteille ohjataan selkeästi paikan päällä.

karttakuva

“Kiertoreitit päällystetään asfaltilla ja niillä tulee noudattaa 30 kilometrin nopeusrajoitusta. Toivomme tiellä liikkujilta malttia ja varovaisuutta työmaiden kohdilla”, kertoo projektipäällikkö Jukka Päkkilä Väyläviraston tiedotteessa.

Merikotkantien ja Suohaukanpolun alikulkukäytävät korjataan ja niiden kuivatus uusitaan. Alikulkukäytävät avataan jälleen arviolta elokuun 2024 lopussa. Samaan aikaan moottoriajoneuvoliikenne siirretään takaisin silloille.