Oulun ammattikorkeakoulun valmistujat juhlivat huomenna verkossa

Sadoilla opiskelijoilla on syytä juhlaan! Koronan takia juhlat pidetään poikkeuksellisesti verkossa, mutta ne ovat avoimet kaikille. Kuva:Oamk

Ihmiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

”Koronapandemiasta huolimatta suurin osa opiskelijoistamme valmistuu suunnitelmien mukaisesti. Olemme pystyneet poikkeusolojen aikana järjestämään opetusta ja ohjausta vaihtoehtoisilla tavoilla”, iloitsee viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala.

Oamkista valmistuu tänä vuonna noin 1 400 asiantuntijaa, joista reilut 100 on suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Ammatillisesta opettajankoulutuksesta valmistuu noin 200 ammatillista opettajaa, ammatillista erityisopettajaa tai opinto-ohjaajaa.

Etäkoulu sujui pääosin hyvin

Oamk siirtyi etäopetukseen ja -työskentelyyn 18. maaliskuuta. Henkilöstölle tehdyn kyselyn mukaan 63 prosenttia kokee etätyön onnistuneen kokonaisuutena hyvin. Myös opiskelijakunta OSAKO selvitti huhtikuussa opiskelijoiden kokemuksia etäopiskelusta. Kyselyyn vastanneista 53 prosenttia oli sitä mieltä, että etäopiskeluun siirtyminen onnistui hyvin tai erittäin hyvin.

Oamk on järjestänyt yhteiset valmistujaisjuhlat kesäkuussa vuodesta 2016 lähtien. Yhteisillä valmistujaisilla halutaan edistää yhteisöllisyyttä sekä tehdä ammattikorkeakoulututkintoja tunnetummiksi.

Valmistujaisjuhla sisältää puheita, tanssia ja musiikkia. Tänä vuonna alumnipuheenvuoron pitää Oamkin vuoden 2019 alumni, Finnish Nightmares -sarjakuvan luoja Karoliina Korhonen. Oamkista on tähän mennessä valmistunut yli 26 000 asiantuntijaa.

Juhlaan pääsee mukaan YouTubessa: https://youtu.be/vl2s9U8E9WI

Valmistujaisjuhlan ohjelma:

Musiikkia, Trio Loska

Rehtorin tervehdys, Jouko Paaso

Tanssia ja musiikkia

Vuoden 2019 alumnin tervehdys, Karoliina Korhonen

Musiikkia, Trio Loska

Valmistuneen opiskelijan puhe, Kristel Valkama

Tanssia ja musiikkia

Maljan nosto

Suvivirsi