Siirry suoraan sisältöön

Vuoden urheiluseuraksi valittu Oulun Voimisteluseura juhlii lauantaina

28.5.2022

Oulun teatterin näyttämö täyttyy lauantaina voimistelijoista, kun Oulun Voimisteluseura järjestää keväisen juhlagaalan. Olympiakomitea valitsi Voimisteluseuran talvella vuoden urheiluseuraksi Suomen urheilugaalassa.

Tänä lauantaina koetaan Oulun teatterissa uudestaan tammikuisia hetkiä, jolloin koko Oulun Voimisteluseuran seuraväki, tanssijat, voimistelijat, huoltajat ja kannustajat jännittivät, valitaanko OVOS vuoden urheiluseuraksi Suomen Urheilugaalassa.

Oulun Voimisteluseuran arvot ovat elämyksellisyys, ilo, suvaitsevaisuus, keskinäinen kunnioitus ja vastuu ympäristöstä. Keväinen juhlagaala, kuten koko seuran toiminta, rakentuu näiden arvojen ympärille. Turvallinen toimintaympäristö ja vastuu ympäristöstä olivat keskeisiä valintakriteerejä, kun Olympiakomitea valitsi Oulun Voimisteluseuran vuoden urheiluseuraksi.

Lauantaina klo 13 Oulun teatterin näyttämön täyttävät lähes vuoden ajan ohjelmiaan harjoitelleet eri-ikäiset voimistelijat ja tanssijat. Gaalan teemana on "Oman elämäsi OVOS".

Oulun Voimisteluseura ry (OVOS) on perustettu 1930. Seuran päälajeja ovat tanssi ja tanssillinen voimistelu ja yleistä on, että harrastajat ovat olleet mukana toiminnassa lapsesta alkaen. Viime vuosina seuran joukkueet ovat niittäneet menestystä Suomen Voimisteluliiton valtakunnallisissa kilpailuissa. Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Voimisteluseuran Jade-ryhmä lavalla Turussa kesällä 2018. Kuva: Riitu Ruokamo

Lue myös

Lue lisää aiheesta