Siirry suoraan sisältöön

Virtuaalinen taidekurkkaus: Rento meininki, osa 2

19.4.2021

Oulun taidemuseo tarjoaa kaikille ilmaisen livetapahtuman, joka on jatkoa maaliskuun ensimmäiselle Rento meininki -taidekurkkaukselle.

Oulun taidemuseo järjestää tiistaina 20. huhtikuuta kello 14 virtuaalisen taidekurkkauksen Rento meininki -näyttelyyn. Näyttelyn kuraattori, amanuenssi Outi Dekker ja amanuenssi Elina Vieru esittelevät kymmenen teosta.

Livetapahtuma on jatkoa maaliskuun Rento meininki -taidekurkkaukselle. Pääset kuitenkin hyvin mukaan, vaikka et olisikaan osallistunut näyttelyn ensimmäiseen kurkkaukseen. Tule siis mukaan kokemaan naivismin konstailematon ja positiivinen ilmapiiri.

Virtuaalisen taidekurkkauksen kesto on noin 30–40 min ja se on maksuton. Livevideo on katseltavissa Oulun taidemuseon Facebook- ja verkkosivuilla 4.5. saakka.

Facebook-tapahtumaan tääset mukaan tätä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuva: Markku Kosonen, Puhdetyö,1992. Teoskuva: Mika Friman.

Lue myös

Lue lisää aiheesta