Siirry suoraan sisältöön

Vauvauintien ja perhevesileikkikouluihin ilmoittautuminen alkaa pian Haukiputaalla ja Raksilassa

15.9.2021

Vauvojen ja taaperoikäisten vesileikkikoulut avautuvat syksyn mittaan. Ensiksi ilmoittautuminen avautuu Haukiputaan Vesi-Jatulissa ja myöhemmin lokakuussa Raksilassa.

Haukiputaan Vesi-Jatulin vauva- ja perheuinteihin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 20. syyskuuta kello 8. Raksilan ryhmiin voi ilmoittautua 4. -5. lokakuuta.

Vesi-Jatulissa pidettäviin vauvauinteihin ja perheuinteihin ilmoittautuminen koskee kolmea ryhmää: vauvauinnit torstaisin kello 17.00–17.20 ja kello 18.00–18.20 sekä 1–2-vuotiaiden perhevesileikkikoulu kello 18.40–19.00. Uinnit alkavat 21.10.2021.

Raksilassa lokakuun alussa

Oulun uimahallissa Raksilassa pidettäviin vauvauinteihin voi ilmoittautua seuraavan kerran lokakuun alussa. Ilmoittautumiset keskiviikon ja lauantain uusiin vauvauintiryhmiin alkavat maanantaina 4. lokakuuta kello 8.00 sekä sunnuntain perheuinteihin tiistaina 5. lokakuuta kello 8.00.

Lauantain uudet vauvauintiryhmät aloittavat Raksilassa 23. lokakuuta, keskiviikon uudet vauvauintiryhmät aloittavat 27. lokakuuta ja sunnuntain uudet perheuintiryhmät aloittavat 24. lokakuuta. Ryhmien tarkat tiedot tulevat näkyviin ilmoittautumisjärjestelmässä lähemmin.

Viidestä kilosta ylöspäin

Vauvauintien suositeltu aloittamisikä on 3–6 kuukautta sekä vähintään 5 kilogramman paino. Jos lapsi on suositeltua aloittamisikää vanhempi, ota yhteyttä vauvauinnin ohjaajiin sähköpostitse osoitteeseen vauvauintijatuli@ouka.fi ennen mahdollista ilmoittautumista.

Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/oulu. Lapsi ilmoitetaan ryhmään lapsen omilla tiedoilla. Vauvauintiin pääsee aikuisten uintimaksulla.

Maksua ei suoriteta netissä ilmoittautumisen yhteydessä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös