Siirry suoraan sisältöön

Uusille urille sivakoimaan – Oulun laduille on tulossa parannuksia

28.11.2022

Oulun kaupungin liikuntapalvelut on valmistellut uusia latuyhteyksiä ja tehnyt muitakin parannuksia hiihtäjille tulevalle kaudelle.

Pyykösjärven rantareitiltä Kaijonrannasta on nyt yhteys Ruskotunturin latureittiin. Uutta valaistua kuntorata- ja latuyhteyttä on noin 5 kilometriä. Kiiminkipuisto–Honkimaan uudella reitillä puolestaan mittaa on noin 1,3 kilometriä.

Hönttämäki–Jääli-kuntoratayhteys on saanut uuden sillan Kievarinreitin yli. Ritaharjuntien liikennejärjestelyjen uusimisen yhteydessä on kuntoradalle tehty uusi alikäytävä sekä linjausmuutos.

Haapalehto–Vanha Hiukkavaara-yhdyslatu on jälleen käytössä, mutta sen sijainti on hieman muuttunut liikennejärjestelyjen myötä. Myös parkkipaikat ovat jälleen käytössä ladun molemmissa päissä.  

Noin puolentoista kilometrin mittainen, kesän yli säilötystä tykkilumesta tehtävä ensilumenlatu on avattu Sankivaarassa marraskuun aikana.

Latujen kunnossapidon tilannetta voi seurata osoitteessa ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/ladut.

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Hiihtoharrastajien iloksi on Oulun liikuntapalvelut tehnyt tulevalle kaudelle pieniä parannuksia. Kuva: arkisto/ Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta