Siirry suoraan sisältöön

Uusi tapahtumakalenteri avataan Mun Ouluun

3.9.2020

Tapahtumia julkaistaan myös englanniksi matkailijoidenkin tarpeisiin.

Oulun kaupunki avaa marraskuussa Mun Ouluun uuden tapahtumakalenterin. Se on tarkoitettu kaikille Oulun kaupungin alueella tapahtumia järjestäville.

Mun Oulun kalenteri korvaa aiemman vain Oulun kaupungin omien tapahtumien ilmoitteluun tarkoitetun tapahtumakalenterin.

"Tämä on käyttäjilleen ilmainen palvelu, joka tekee tapahtumatietojen luomisen ja jakamisen vaivattomaksi ja tuo tapahtumat kaikkien ulottuville. Se on tarpeellinen lisä tapahtumajärjestäjän työkalupakkiin. Tapahtumissa kävijöille se on koko Oulun yhteinen tapahtumatarjotin, josta jokainen voi poimia omansa", kuvailee uutta tuotetta tapahtumakoordinaattori Vesa Pynttäri.  

Helppo ja näyttävä ilmoituskanava

Mun Oulun tapahtumakalenteri myös vahvistaa Oulua houkuttelevana tapahtumakaupunkina.

”Kalenteri on helppokäyttöinen ja visuaalisesti näyttävä. Toivon, että mahdollisimman moni tapahtumajärjestäjä ottaa sen käyttöönsä. Erityisen iloinen olen, että kalenteri palvelee jatkossa matkailijoita paremmin, sisältö on nimittäin myös englanniksi”, iloitsee Oulun kaupungin viestintäjohtaja ja Mun Oulun päätoimittaja Mikko Salmi.

Tapahtumatietoja myös lipunmyyntijärjestelmistä

Uusi tapahtumakalenteri tarjoaa mahdollisuuden käyttää kalenteria tapahtumajärjestäjien omilla sivuilla omana tapahtumakalenterinaan, jossa näkyvät vain heidän omien tapahtumiensa tiedot.
Näin ollen tapahtumat näkyvät sekä tapahtumajärjestäjän että Mun Oulun tapahtumakalenterissa.

Uuteen tapahtumakalenteriin voidaan tuoda tapahtumatietoja yleisemmin käytetyistä lipunmyyntijärjestelmistä (esimerkiksi Ticketmaster ja Lippu.fi.) Mun Oulun tapahtumakalenteri on mahdollista yhdistää myös muihin tapahtumakalentereihin.

Tapahtumia esiin jo ennen marraskuun julkistusta

Ensimmäinen käyttäjäkoulutus pidetään perjantaina 18.9. klo 9–10 verkkokoulutuksena.

Koulutukseen ilmoittaudutaan viimeistään 16.9. mennessä tästä linkistä.

Ilmoittautujat saavat vahvistuslinkin, josta liitytään koulutukseen. Koulutukseen osallistujia voi olla enintään 300. Kouluttajana toimii Mun Oulun tapahtumakalenterin toimittaja Eventz International Oy.

Tapahtumakalenteri julkistetaan virallisesti Mun Oulussa 13.11. Kalenteriin toivotaan mahdollisimman paljon sisältöä jo ennen virallista julkistamispäivämäärää.  

Tapahtumakalenterista voi tiedustella tapahtumakoordinaattori Vesa Pynttäriltä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Mun Oulussa marraskuusta alkaen julkaistava tapahtumakalenteri on ilmainen ja näyttävä mahdollisuus saada huomiota omalle tapahtumalleen. Kuva: Sanna Krook

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta