Siirry suoraan sisältöön

Tiedekeskus Tietomaa sai Museokortin erikoispalkinnon

4.9.2020

Museopäivien Museopalkintogaalassa Helsingissä jaettiin Museokortin erikoispalkinto Tiedekeskus Tietomaalle, joka on ansioitunut erityisen hyvin saamaan kävijöitä kanta-asiakkaiksi vaikeasta korona-ajasta huolimatta.

Palkinnon valintaperusteissa painotettiin tänä vuonna museon onnistumista kävijöiden sitouttamisessa kanta-asiakkaiksi eli Museokortin omistajiksi. Kulunut kevät ja kesä on ollut haasteellinen monelle yleisökohteelle.

”Olen erityisen iloinen tästä palkinnosta, koska Tietomaan osalta mietimme museoita pidempään kannattaako Museokorttiin liittyä. Pelkäsimme lipputulojen menetystä, mutta kortti on osoittautunut todella toimivaksi”, iloitsee museo- ja tiedekeskus Luupin johtaja Jonna Tamminen.

Erikoispalkinnolla huomioitu Tiedekeskus Tietomaa aloitti Museokortti-kohteena vuoden 2020 alussa ja saavutti heti asiakkaiden suosion.

”Saimme kortin myötä nimittäin uusia kävijäryhmiä, erityisesti varttuneempaa väkeä, joita Tietomaa ei aiemmin ole niin paljon kiinnostanut. Museokortti on sitä vahvempi, mitä vetovoimaisempia kohteita siinä on ja Tietomaa tuo museoiden rinnalle erilaista, toiminnallista sisältöä”, hän lisää.

Lisätietoja Tiedekeskus Tietomaasta

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Museo- ja tiedekeskus Luupin johtaja Jonna Tamminen vastaanotti Ville Availan jakaman Museokortin erikoispalkinnon. Kuva: Museot.fi

Lue myös

Lue lisää aiheesta