Siirry suoraan sisältöön

Rock In The City mielii Pohjois-Suomen suurimmaksi rockfestivaaliksi Oulussa

14.3.2022

Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävä festivaali marssittaa Ouluun ison joukon kansainvälisiä ja kotimaisia rock-yhtyeitä. Festivaali juhlitaan Kuusisaaressa 7.-9. heinäkuuta.

Festivaalilla nähdään muun muassa yhdysvaltalaiset Five Finger Death Punch ja Skid Row, ruotsalaiset In Flames ja Dead By April, brittiläiset Saxon, Stiff Little Fingers ja Alestorm sekä kanadalainen Danko Jones. Kotimaisista bändeistä esiintyvät muun muassa Michael Monroe, Battle Beast, Viikate ja Stam1na.

Järjestäjät linjaavat Rock In The City -festivaalin Pohjois-Suomen suurimmaksi rockfestivaaliksi.

Kesällä 2019 lanseerattu ja silloin yli 50 000 kävijää kerännyt Rock In The City -festivaalikiertue järjestetään tulevana kesänä myös Kuopiossa, Vantaalla, Raumalla, Kouvolassa, Rovaniemellä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Keravalla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Porissa.

Oulussa festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, vuosille 2020 ja 201 suunnitellut festivaalit jouduttiin perumaan koronarajoitusten takia.

Kaikki esiintyjät ja lisätiedot löytävät tästä linkistä.

Rock In The City Oulu 7.-9.7.2022, Kuusisaari.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuusisaaren lavalle nousee Michael Monroe bändeineen. Ulkomaan vetonauloista mainitaan amerikkalainen Five Finger Death Punch. Kuva: Rock in the city

Lue myös

Lue lisää aiheesta