Siirry suoraan sisältöön

Pohjoinen hiljaisuus tuotti Pohjois-Suomen vuoden 2020 kasvaja -tittelin

23.9.2020

Oululainen terveys- ja hyvinvointiteknologiayritys QuietOn ja sen Pohjoinen hiljaisuus -korvatulpat on valittu vuoden 2020 Pohjois-Suomen parhaaksi kasvajaksi.

Oululainen QuietOn on saanut Kauppalehden asiantuntijaraadin myöntämän Kasvajat-kiertueen palkinnon. Se luetaan alalla yhdeksi tärkeimmistä kasvuyritysten palkinnoista Suomessa. Kiertue järjestetään tänä vuonna jo 11. kertaa, ja kiertueen teemana on kasvuyritysten rahoitus ja talous.

”Tämä palkinto on todella suuri kunnia QuietOnille ja olen erityisen iloinen saamastamme positiivisesta huomiosta”, kertoo QuietOnin toimitusjohtaja Jussi Lemiläinen.

QuietOn yli kolminkertaisti liikevaihtonsa vuonna 2019.

”Pohjoinen hiljaisuus on saanut valtavan hyvän vastaanoton maailmalla, ja olemme vasta kasvutaipaleemme alussa hyvinvointiteknologian vientiyrityksenä.”

QuietOnin päätuotteet, aktiiviseen vastameluteknologiaan perustuvat elektroniset korvatulpat, tuovat suomalaisten tunteman rauhan ja hiljaisuuden saataville yhdistämällä huipputeknisen vastameluosaamisen skandinaaviseen muotoiluun ja helppokäyttöisyyteen.

QuietOn-vastamelukorvatulpat on suunniteltu vaimentamaan matalat taajuudet, joita perinteiset passiiviset korvatulpat eivät pysty vaimentamaan. Tämä mahdollistaa levon esimerkiksi lentokoneessa ja toisaalta keskittymisen työhön toimistossa tai kotona.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oululainen yritys on pystynyt kolminkertaistamaan liikevaihtonsa muun muassa Pohjoinen hiljaisuus -tulppien avulla.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta