Siirry suoraan sisältöön

Pohjoinen hiljaisuus palkittiin maailmalla

14.5.2020

Maailman pienimpien vastamelutulppien valmistaja, oululainen QuietOn, palkittiin vuoden 2020 parhaasta elektroniikkatuotteesta Singaporessa.

Kansainvälisen asiantuntijaraadin myöntämä DFNI Frontier Award on maailmanlaajuisesti yksi tärkeimmistä matkustajamyyntiin keskittyvien tuotteiden palkinnoista, ja tämänkertainen voitto on ensimmäinen, joka tuli suomalaiselle tuotteelle. Palkinto myönnettiin oululaisyritykselle DFNI Frontier -gaalassa Singaporessa tiistai-iltana 12. toukokuuta.

DFNI Frontier Awards on alan johtava vuosittain järjestettävä tilaisuus Singaporessa Tax Free World Association (TFWA) Asia-Pacific -messujen yhteydessä. DFNI puolestaan on matkustukseen liittyvän vähittäiskaupan johtava uutislehti.

”Tämä palkinto on todella suuri kunnia QuietOnille ja olen erityisen iloinen positiivisesta palautteesta kuluttajilta, lentoyhtiöltä ja matkustusalan ammattilaisilta”, kertoo QuietOnin toimitusjohtaja Jussi Lemiläinen.

”Pohjoinen hiljaisuus on saanut valtavan hyvän vastaanoton, ja tuotteemme ovat myynnissä jo yli 20 eri lentoyhtiöllä ja lentokentällä. Uskomme DFNI Frontier -palkinnon korostavan QuietOn Sleep -tuotetta olennaisena matkustustarvikkeena."

QuietOn-vastamelukorvatulpat on suunniteltu vaimentamaan matalat taajuudet, joita perinteiset passiiviset korvatulpat eivät pysty vaimentamaan, mikä mahdollistaa levon esimerkiksi lentokoneessa ja toisaalta keskittymisen työhön toimistossa tai kotona.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Maailman pienimmät, oululaiset vastameluluurit, ovat myynnissä jo yli 20 eri lentoyhtiöllä ja lentokentällä. Kuva: QuietOn.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta