Peliliike-hankkeen innovaatiokilpailu Skillimylly alkaa elokuussa

Hankkeessa kokeiluprojekteja toteuttavat oululaiset 15-29-vuotiaat nuoret. Kuva: Peliliike

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Peliliike kehittää digitaalista nuorisotyötä kokeiluprojektien avulla sekä kokoaa digipelaamiseen liittyviä linjauksia ammatillisen nuorisotyön kentälle. Hankkeen tavoitteena on kehittää digipelaamisen ja digitaalisen nuorisotyön kautta nuorten omaa toimijuutta, tarttumapintoja verkon yli toisiin ihmisiin sekä nuorten omaa osaamista esille tuovaa tekemistä. Hankkeessa kokeiluprojekteja toteuttavat oululaiset 15-29-vuotiaat nuoret.

Peliliikkeellä on kuusi digitaaliseen nuorisotyöhön tai digipelaamiseen liittyvää teemaa, jotka toimivat tienviittoina kerättäville ratkaisuehdotuksille. Teemat löytyvät listattuna ja tarkemmin avattuna hankkeen kotisivuilta. Skillimyllyn raati arvioi jätetyt ratkaisuehdotukset ja valitsee niistä jatkoon parhaimmat. Ratkaisuehdotuksen jättäneelle tiimille maksetaan toteutusta varten 5 000 euroa.

Skillimyllyyn ratkaisuehdotuksia voivat jättää niin yksityisen kuin kolmannen sektorin toimijat. Ole yhteydessä Peliliike -hankkeen työntekijöihin, he mielellään auttavat kehittämään ideastasi ratkaisuehdotuksen.

Ratkaisuehdotuksia voi jättää 23.8.-15.9.2021 välisenä aikana. Nuorista, asiantuntijoista sekä kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöistä koostuva raati arvioi jätetyt ehdotukset 23.9. 2021

Ehdotuksen voi jättää osoitteessa www.peliliike.org/skillimylly

Lisätietoa Peliliikkeen kotisivuilla: www.peliliike.org