Siirry suoraan sisältöön

Peliliike-hankkeen innovaatiokilpailu Skillimylly alkaa elokuussa

20.8.2021

Skillimyllyn tarkoituksena on saada aikaan oululaisille nuorille mielekästä tekemistä digitaalisen nuorisotyön tai digipelaamisen keinoin. Nyt Peliliike-hanke etsii näitä muotoja ja lupaa tuleville ideoille toteutukseen 5000 euroa rahaa.

Peliliike kehittää digitaalista nuorisotyötä kokeiluprojektien avulla sekä kokoaa digipelaamiseen liittyviä linjauksia ammatillisen nuorisotyön kentälle. Hankkeen tavoitteena on kehittää digipelaamisen ja digitaalisen nuorisotyön kautta nuorten omaa toimijuutta, tarttumapintoja verkon yli toisiin ihmisiin sekä nuorten omaa osaamista esille tuovaa tekemistä. Hankkeessa kokeiluprojekteja toteuttavat oululaiset 15-29-vuotiaat nuoret.

Peliliikkeellä on kuusi digitaaliseen nuorisotyöhön tai digipelaamiseen liittyvää teemaa, jotka toimivat tienviittoina kerättäville ratkaisuehdotuksille. Teemat löytyvät listattuna ja tarkemmin avattuna hankkeen kotisivuilta. Skillimyllyn raati arvioi jätetyt ratkaisuehdotukset ja valitsee niistä jatkoon parhaimmat. Ratkaisuehdotuksen jättäneelle tiimille maksetaan toteutusta varten 5 000 euroa.

Skillimyllyyn ratkaisuehdotuksia voivat jättää niin yksityisen kuin kolmannen sektorin toimijat. Ole yhteydessä Peliliike -hankkeen työntekijöihin, he mielellään auttavat kehittämään ideastasi ratkaisuehdotuksen.

Ratkaisuehdotuksia voi jättää 23.8.-15.9.2021 välisenä aikana. Nuorista, asiantuntijoista sekä kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöistä koostuva raati arvioi jätetyt ehdotukset 23.9. 2021

Ehdotuksen voi jättää osoitteessa www.peliliike.org/skillimylly

Lisätietoa Peliliikkeen kotisivuilla: www.peliliike.org

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Hankkeessa kokeiluprojekteja toteuttavat oululaiset 15-29-vuotiaat nuoret. Kuva: Peliliike

Lue myös

Lue lisää aiheesta