Siirry suoraan sisältöön

Oulun teatteri peruu esitykset vuoden loppuun saakka

1.12.2020

Oulun teatteri peruu koronaleviämisen estämiseksi kaikki esityksensä 31. joulukuuta saakka.

Oulun teatteri ja Teatteriravintola Vänmanni ovat suljettuina asiakkailta toistaiseksi 1. joulukuuta alkaen. Lippuasioissa teatteri palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa arkisin kello 9–16. Maanantaista 7. joulukuuta alkaen myyntipalvelu palvelee paikan päällä kevään lippu- ja lahjakorttiasioissa.

Koronan vuoksi loppuvuoden peruutettujen esitysten liput voi vaihtaa myös arvolippuun, joka on voimassa 31. joulukuuta saakka. Tilanteen poikkeuksellisuuden ja huomattavan mittaluokan johdosta teatterilla toivotaan, että asiakkaat ensisijaisesti vaihtaisivat teatteriliput arvolippuihin ja tulisivat katsomaan esityksiä myöhemmin.

Arvolippu kirjoitetaan sille summalle, minkä asiakas on lippuihin käyttänyt. Teatteri hyvittää myös Ticketmasterin toimituskulut. Arvolippu on voimassa vuoden loppuun saakka, ja se käy maksuvälineenä vain Oulun teatterin Myyntipalvelussa.

Lisätietoja: myyntipalvelu@oulunteatteri.fi tai 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm, arkisin kello 9–16).

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun teatterikin peruu esityksensä vuoden loppuun asti.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta