Oulun tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinto Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistykselle

Fanni Uusi-Hallila ja pj. Satu Haapanen Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistyksestä vastaanottivat tunnustuspalkinnon Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä 19. maaliskuuta.

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Minna Mäki-Heikkilä

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Työssä autetaan naisia kiinnittymään suomalaiseen yhteiskuntaan vahvistamalla heidän itsetuntoaan, osaamistaan ja suomalaisen kulttuurin tuntemusta.

”Tunnustuksen saaminen kannustaa meitä valtavasti eteenpäin tässä työssä”, kertoo Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistyksen puheenjohtaja Satu Haapanen.

”Työtä tehdään vapaaehtoispohjalta, ja tämä antaa meille voimaa ja iloa. On myös hienoa, että meidän työ on huomattu. Se kuvastaa myös sitä, että työlle on tarvetta.”

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta valitsee tasa-arvon- ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon saajan Oulussa valtuustokausittain.

Palkinnon arvioinnin kriteerinä on, että saajan tulee noudattaa Oulun kaupungin arvojen mukaista toimintaa: rohkeus, reiluus ja vastuullisuus sekä edistää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakien mukaista toimintaa Oulussa. Toimijatahon tulee olla Oulun kaupungin yksikkö tai toimiala, oululainen järjestö, yhteisö tai yritys.