Siirry suoraan sisältöön

Oulun taidemuseon Virtuaalinen taidevartti: Inka Nieminen – Sea-changes

8.3.2021

Vaikka korona on sulkenut taidenäyttelyt ja museot, on Oulun taidemuseolla tarjota tilalle jotain ainutlaatuista. Facebookin kautta on mahdollista päästä mukaan taidekierrokseen amanuenssin johdolla.

Oulun taidemuseo järjestää tiistaina 9. maaliskuuta kello 14 virtuaalisen taidevartin, jossa tutustutaan amanuenssi Elina Vierun johdolla kuvanveistäjä Inka Niemisen näyttelyyn Sea-changes.

Inka Niemisen veistosinstallaatioissa yhdistyvät käsin tekemisen ikiaikainen lumous, tutkiva lähestymistapa ja maanläheiset materiaalit, kuten lampaanvilla, puunjuuret, oksat ja polttamaton savi.

Opastus on mahdollista katsoa vain suorana lähetyksenä, eikä opastuksesta jää Facebookiin tallennetta myöhemmin katsottavaksi.

Taidevartti on maksuton. Tervetuloa mukaan! Osallistu tapahtumaan Facebookissa tästä linkistä.

Oulun taidemuseo on tällä hetkellä suljettu. Inka Niemisen Sea-changes -näyttely on esillä 4.4. saakka.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Facebookissa nähtävä taidekierros on suoralähetys, eikä jää tallenteeksi. Kuva: Oulun taidemuseo

Lue myös

Lue lisää aiheesta