Siirry suoraan sisältöön

Oulun hotellitarjonta kasvaa – GreenStar-ketju avaa hotellin keskustaan

13.5.2022

Oulun hotellitarjonta lisääntyy ensi vuoden puolella, kun GreenStar Hotels -ketju avaa uuden hotellin keskustassa, Otto Karhin puiston laidalla.

GreenStar laajenee Ouluun ja uusi hotelli tulee toimimaan Kauppakeskus Valkean korttelissa.

Hotellin avaaminen Ouluun on ollut GreenStarin tähtäimessä jo pitkään, ja se odottaa asiakkaita etenkin työnsä puolesta matkustavista.

”Oulu on vilkas kaupunki ja oman alueensa keskus, ja siellä on kiinnostava elinkeinorakenne sekä kansainvälisestikin tunnustettua osaamista ja yritysverkostoa. Kaupunki on runsaiden lentovuorojen ansiosta aktiivinen työmatkustuskaupunki”, toteaa GreenStar Hotelsin toimitusjohtaja Kristian Ikonen.

Tulevan hotellin tilat Otto Karhin puiston laidalla siirtyvät GreenStarille marraskuun alussa. Sen jälkeen käynnistyy remontti, jossa hotelli päivitetään GreenStar-konseptin mukaiseksi.

”Katutasoon tulee aamiaisravintola ja hotellin vastaanotto. Lisäksi pinnat uusitaan ja huoneet remontoidaan värimaailmaltaan ja tunnelmaltaan samanlaisiksi kuin muissakin hotelleissamme”, Ikonen kertoo.

Joutsenmerkki ekologisuudesta

Hotelliin rekrytoidaan loppukesällä viidestä kuuteen majoituspalvelualan ammattilaista sekä majoitusalan tunteva myynnin ammattilainen.

GreenStar Hotels toimii tällä hetkellä Lahdessa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Joensuussa. Sen toiminta nojaa ekologisuuteen. Ketjun kaikille hotelleille on myönnetty Joutsenmerkki.

”Teemme hotelleissamme tiivistä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa ja etsimme jatkuvasti entistä kestävämpiä ratkaisuja toimintaamme. Haluamme tarjota mahdollisuuden vastuulliseen matkailuun sekä työ- että vapaa-ajan matkustajille. Asiakkaillemme näkyviä esimerkkejä tästä ovat muun muassa hotellien keskeinen sijainti, jolloin perille pääsee helposti julkisella liikenteellä, sekä aamupalapöytä, joka koostuu lähellä tuotetuista tai luomutuotteista”, toimitusjohtaja mainitsee.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
GreenStar-hotelliketju laajenee Ouluun. Uusi hotelli tulee sijoittumaan keskustan Valkean liikekortteliin. Kuva: GreenStar

Lue myös

Lue lisää aiheesta