Siirry suoraan sisältöön

Oulu-opisto palailee pikkuhiljaa kohti normaaliopetusta

15.2.2021

Myös Oulu-opisto siirtyy pikkuhiljaa kohti normaalia. Tänään maanantaina 15. helmikuuta aloitetaan jo osittaiset lähiopetukset tietyissä kursseissa.

Oulu-opiston lähiopetukseen siirrytään muun muassa seuraavien yli 18-vuotiaiden opiskelijoiden kurssien osalta: teatteri, tanssi, musiikin yksilö- ja ryhmäopetukset sekä lasten muskarit, joissa aikuinen on mukana.

Opisto tiedottaa kurssikohtaisesti lähiopetuksena käynnistyvistä kursseista. Opetusryhmissä voi olla maksimissään 10 opiskelijaa per opetustila ja ryhmissä pidätään kahden metrin turvavälir ja noudatetaan kasvomaskisuositusta. Liikunnan opetukset käynnistyvät, kun kaupungin liikuntatilat avataan.

Muiden opetusten osalta noudatetaan seuraavia periaatteita:

- etä- ja verkkokurssit toteutetaan suunnitelman mukaan
- aiemmin etäopetukseen siirtyneet kurssit jatkavat etäopetuksessa 23.2.2021 saakka, esimerkiksi Oulu-opiston kielten opetukset
- seuraavat opetukset käynnistetään koronatilanteen salliessa 24.2.2021 alkaen lähiopetuksena opetussuunnitelman mukaan: a) yli 20 opiskelijan ryhmät, b) erityisryhmät ja c) palvelutaloissa toimivat ryhmät

Oulu-opisto on Oulun kaupungin omistama ja ylläpitämä vapaan sivistystyön oppilaitos, missä kaiken ikäiset voivat opiskella ja harrastaa asuinpaikkakunnasta riippumatta. Oulu-opisto tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen ja elämyksiin ihmisen elämän eri vaiheissa. Oulu-opisto on neljänneksi suurin kansalaisopisto Suomessa.

Lisätietoja: www.ouka.fi/oulu-opisto

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tutustu Oulu-opiston ajankohtaisiin kursseihin osoitteessa: www.ouka.fi/oulu-opisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta