Oulu-opisto palailee pikkuhiljaa kohti normaaliopetusta

Tutustu Oulu-opiston ajankohtaisiin kursseihin osoitteessa: www.ouka.fi/oulu-opisto

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulu-opiston lähiopetukseen siirrytään muun muassa seuraavien yli 18-vuotiaiden opiskelijoiden kurssien osalta: teatteri, tanssi, musiikin yksilö- ja ryhmäopetukset sekä lasten muskarit, joissa aikuinen on mukana.

Opisto tiedottaa kurssikohtaisesti lähiopetuksena käynnistyvistä kursseista. Opetusryhmissä voi olla maksimissään 10 opiskelijaa per opetustila ja ryhmissä pidätään kahden metrin turvavälir ja noudatetaan kasvomaskisuositusta. Liikunnan opetukset käynnistyvät, kun kaupungin liikuntatilat avataan.

Muiden opetusten osalta noudatetaan seuraavia periaatteita:

– etä- ja verkkokurssit toteutetaan suunnitelman mukaan
– aiemmin etäopetukseen siirtyneet kurssit jatkavat etäopetuksessa 23.2.2021 saakka, esimerkiksi Oulu-opiston kielten opetukset
– seuraavat opetukset käynnistetään koronatilanteen salliessa 24.2.2021 alkaen lähiopetuksena opetussuunnitelman mukaan: a) yli 20 opiskelijan ryhmät, b) erityisryhmät ja c) palvelutaloissa toimivat ryhmät

Oulu-opisto on Oulun kaupungin omistama ja ylläpitämä vapaan sivistystyön oppilaitos, missä kaiken ikäiset voivat opiskella ja harrastaa asuinpaikkakunnasta riippumatta. Oulu-opisto tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen ja elämyksiin ihmisen elämän eri vaiheissa. Oulu-opisto on neljänneksi suurin kansalaisopisto Suomessa.

Lisätietoja: www.ouka.fi/oulu-opisto