Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulun uusin paperijulkaisu on ilmestynyt!

7.1.2021

Tämän vuoden ensimmäinen Mun Oulu -printtilehti jaetaan joka kotiin tällä viikolla. Mukana on myös Mun Aino -liite, joka on ikäihmisille suunnattu tietopaketti. Seuraa postiasi ja ota talteen.

Oulun kaupungin päivittäisen Mun Oulu -verkkomedian lisäksi, jaetaan vuosittain erilliset Mun Oulu -paperijulkaisut jokaiseen oululaiseen talouteen. Vuoden aikana ilmestyy yhteensä viisi numeroa.

Tällä viikolla ilmestyy siis Mun Oulun numero yksi kuluvalta vuodelta 2021. Lehden teemana on kestävä kehitys ja kierrätys. Lehdessä on paljon juttuja teemaan liittyen.

Verkkolehdessä voit myös osallistua 18. tammikuuta asti kyselyyn, jossa voit kertoa omat kierrätysvinkkisi ja voittaa Mun Oulu -hupparin. Osallistumislomake on osoitteessa munoulu.fi.

Vinkki kyselyyn löytyy myös Mun Oulun paperilehdestä sivulta 8.

Tutustu lehteen myös tästä linkistä

Ikäihmisten Mun Aino

Mun Oulun välissä jaetaan myös ikäihmisille suunnattu oma lehti Mun Aino. Se on tuhti tietopaketti terveyspalveluista, asumisesta, verkkopalveluista, aktiviteeteista, hoitotarvikkeista ja Oulun kaupungin yhteystiedoista.

Mun Aino on tehty kätevään paperimuotoon, ja sen voi tallettaa tulevia aikoja varten, vaikka piirongin päälle.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Mun Oulu -lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja tällä viikolla jaetaan vuoden ensimmäinen numero. Seuraa siis postiasi ja ota talteen. Mukana myös ikäihmisten oma Mun Aino.

Liittyvät sisällöt

Lue myös