Mun Oulun tapahtumakalenterin julkaisuun alle kuukausi

Kuva: Sanna Krook

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Annu Maarit Höttönen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupungin tapahtumakalenteri Mun Oulussa kokoaa alueen tapahtumat samaan palveluun.

Uusi tapahtumakalenteri auttaa sekä tapahtumissa kävijöitä että tapahtumajärjestäjiä. Tapahtumia voi etsiä kalenterista niin tapahtuman lajin, paikan kuin yleisöjenkin mukaan. Tapahtumia julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

Tapahtumajärjestäjille Mun Oulun tapahtumakalenteri on ilmainen työkalu. Tapahtumia saavat kalenteriin lisätä kaikki yleisötilaisuuksia järjestävät tahot. Kalenterin sisältöjä voi upottaa syötteeksi myös esimerkiksi oman yhdistyksen verkkosivulle.

Käyttäjäkoulutukset katsottavissa verkossa

Marraskuun 13. päivänä avattavaan kalenteriin voi lisätä tapahtumia jo nyt. Tapahtumajärjestäjät ovat olleet kiinnostuneita uudesta kalenterista.  

”Syyskuussa järjestettyihin käyttäjäkoulutuksiin ilmoittautui yli sata henkilöä. Se on hieno määrä! Nyt on hyvä aika lisätä oma tapahtuma kalenteriin, jotta se on nähtävillä, kun kalenteri julkaistaan”, kannustaa Oulun kaupungin tapahtumapäällikkö Riina Aikio.

Käyttäjäkoulutukset voi katsoa jälkikäteen osoitteessa munoulu.fi/tapahtumakalenteri.   

Kalenterin avaus tuo valoa pimeyteen

Tapahtumakalenterin julkaisupäivänä Rotuaarille syttyvät tierna-ajan jouluvalot. Tänä vuonna keskustan liikkeissä tierna-aika näkyy yhteisenä ilmeenä. Myös joulunalusajan tapahtumat ovat tärkeä osa tierna-ajan tunnelmaa.

”Tierna-ajan tapahtumat löytyvät tietenkin Mun Oulun tapahtumakalenterista. On upeaa, että saamme haastavaan tapahtumavuoteen tällaisen valopilkun”, Aikio toteaa.

Koronaviruspandemia on aiheuttanut epävarmuutta tapahtumajärjestäjille, ja tapahtumia on peruttu. Uusia tapoja tapahtumien järjestämiseen on syntynyt, ja Mun Oulun tapahtumakalenterista löytyy sekä koronaturvatoimin järjestettäviä tapahtumia että virtuaalitapahtumia.

Lue myös