Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulun tapahtumakalenterin julkaisuun alle kuukausi

15.10.2020

Kaikille oululaisille tarkoitettu tapahtumakalenteri julkaistaan Mun Oulussa 13. marraskuuta. Samaan aikaan syttyvät tierna-ajan valot Rotuaarille.

Oulun kaupungin tapahtumakalenteri Mun Oulussa kokoaa alueen tapahtumat samaan palveluun.

Uusi tapahtumakalenteri auttaa sekä tapahtumissa kävijöitä että tapahtumajärjestäjiä. Tapahtumia voi etsiä kalenterista niin tapahtuman lajin, paikan kuin yleisöjenkin mukaan. Tapahtumia julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

Tapahtumajärjestäjille Mun Oulun tapahtumakalenteri on ilmainen työkalu. Tapahtumia saavat kalenteriin lisätä kaikki yleisötilaisuuksia järjestävät tahot. Kalenterin sisältöjä voi upottaa syötteeksi myös esimerkiksi oman yhdistyksen verkkosivulle.

Käyttäjäkoulutukset katsottavissa verkossa

Marraskuun 13. päivänä avattavaan kalenteriin voi lisätä tapahtumia jo nyt. Tapahtumajärjestäjät ovat olleet kiinnostuneita uudesta kalenterista.  

”Syyskuussa järjestettyihin käyttäjäkoulutuksiin ilmoittautui yli sata henkilöä. Se on hieno määrä! Nyt on hyvä aika lisätä oma tapahtuma kalenteriin, jotta se on nähtävillä, kun kalenteri julkaistaan”, kannustaa Oulun kaupungin tapahtumapäällikkö Riina Aikio.

Käyttäjäkoulutukset voi katsoa jälkikäteen osoitteessa munoulu.fi/tapahtumakalenteri.   

Kalenterin avaus tuo valoa pimeyteen

Tapahtumakalenterin julkaisupäivänä Rotuaarille syttyvät tierna-ajan jouluvalot. Tänä vuonna keskustan liikkeissä tierna-aika näkyy yhteisenä ilmeenä. Myös joulunalusajan tapahtumat ovat tärkeä osa tierna-ajan tunnelmaa.

”Tierna-ajan tapahtumat löytyvät tietenkin Mun Oulun tapahtumakalenterista. On upeaa, että saamme haastavaan tapahtumavuoteen tällaisen valopilkun”, Aikio toteaa.

Koronaviruspandemia on aiheuttanut epävarmuutta tapahtumajärjestäjille, ja tapahtumia on peruttu. Uusia tapoja tapahtumien järjestämiseen on syntynyt, ja Mun Oulun tapahtumakalenterista löytyy sekä koronaturvatoimin järjestettäviä tapahtumia että virtuaalitapahtumia.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ihmisiä Qstockissa 2019
Kuva: Sanna Krook

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta