Siirry suoraan sisältöön

Lumoudu hetkeksi ja osallistu arvontaan

31.10.2020

Lumo-valofestivaali peruttiin koronatilanteen takia, joten kaikki oululaiset kutsutaan luomaan oma valoteos omiin koteihin. Jaetaan iloa yhdessä ja turvallisesti!

Iltojen pimetessä on kiva pysähtyä hetkeksi ja antaa aikaa luovuudelle. Oululaisille annetaan haaste tehdä oma valotaideteos yhdessä Oulu2026-lumihiutaleen kera. Lumihiutaleen löytää torstaina 29.10. jokaiseen kotitalouteen jaetun Mun Oulu -lehden takasivulta ja Oulu2026-verkkosivulta.

Osallistuminen on yksinkertaista.

  • Leikkaa lumihiutale lehdestä tai piirrä siitä oma mallisi. Lumihiutaleen malli on Mun Oulun printtinlehden takasivulla. Voit myös tulostaa sen Oulu2026-verkkosivulta.
  • Tee kotiisi, esimerkiksi ikkunaan, pöydälle tai ulos alkutalven piristys, jossa on mukana Oulu2026-lumihiutale ja valoa – voit käyttää mielikuvitustasi rajattomasti. Lumihiutaleita voi olla useampia ja eri kokoisia.
  • Ota koristelusta kuva ja lähetä se oulu2026@ouka.fi ja/tai tee julkaisu Instagramiin #oulu2026 #lumoudu2026 #lumovalofestivaali # #lumolightfestivaloulu - muista tarkistaa Instagram-tilisi yksityisyysasetukset.
  • Nauti taideteoksestasi ja anna muidenkin nauttia siitä! Jos mahdollista, aseta se ikkunaan tai muulle näkyvälle paikalle. Käy kävelyllä ja ihaile muiden tekemiä valoteoksia.

Osallistujien kesken arvotaan lippuja Oulun teatteriin ja Tietomaahan sekä Oulu2026-tuotteita. Arvontaa voi osallistua 15.11.2020 saakka. Tarkemmat tiedot Oulu2026-verkkosivuilla.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lumo-taideteos
Lumoudu hetkeksi -kampanja kannustaa oululaisia tekemään omia valotaideteoksiaan. Kuva edellisen vuoden Lumo-valofestivaaleilta. Kuva: Sanna Krook.

Lue myös