Siirry suoraan sisältöön

Lumotut sanat - lasten ja nuorten sanataideviikot vauhtiin huomenna

2.5.2021

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot käynnistyvät maanantaina ja jatkuvat pitkälle kesäkuuhun asti Oulussa. Tapahtuman järjestää Oulun lastenkulttuurikeskus.

Osittain virtuaalisesti toteutettava festivaali tuo paitsi Ouluun myös ihan kaikkialle kirjailija- ja kuvittajavieraita, näyttelyelämyksiä, sanataidepajoja, esityksiä, konsertteja, asiantuntijapuheenvuoroja - ja paljon muuta.

Festivaalin avaa 3.–9. toukokuuta vietettävä Virtuaaliviikko, jolloin uutta ohjelmaa julkaistaan viikon jokaisena päivänä. Virtuaaliviikon huikea kokonaisuus on yleisölle täysin maksuton. Kunkin päivän ohjelma on katsottavissa ValveLiven Youtube-kanavan kautta ja säilyy nähtävissä seitsemän päivän ajan. Ohjelmaa voi siis seurata niin kotoa, koulusta, päiväkodista, mummolasta, kahvilasta, työpaikalta - ja juuri siihen aikaan kuin itselle tai omalle porukalle parhaiten sopii.

Festivaalivuoden 2021 vuoden kuvittaja on Jenny Lucander, jonka oma kuvitusnäyttely nähdään Oulussa keväällä. Tänä keväänä Lumotut sanat tuo Ouluun myös Unikudelmia-taidemaailman, joka on festivaalin ikioma tuotanto vuodelta 2017. Kotiinpaluun kunniaksi Unikudelmiin rantautuu uusia kirjoja ja uusia taideteoksia.

Tutustu festivaaliohjelmistoon tästä linkistä

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Festivaalin avaa 3.–9. toukokuuta vietettävä Virtuaaliviikko, jolloin uutta ohjelmaa julkaistaan viikon jokaisena päivänä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta