Siirry suoraan sisältöön

Flow Productions ehdolla Vuoden Teatteriksi

20.2.2020

Tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunulan luotsaama Flow Productions on ehdolla Vuoden 2020 Teatteriksi.

Suomen Teatterit ry:n myöntämän palkinnon muut ehdokkaat ovat helsinkiläiset Teatteri Takomo ja W A U H A U S –kollektiivi. Palkinto jaetaan 9. maaliskuuta Tampereella.

Flow Productionsin taiteellinen johtaja, Pirjo Yli-Maunula iloitsee finaalipaikasta.

”Tämä nimitys on todella hieno tunnustus kaltaisellemme taidekentän ”nyrkkipajalle”, sanoo Pirjo Yli-Maunula.

”Flow Productionsin kunnianhimoisena tavoitteena on tuottaa katsojille ainutlaatuisia elämyksiä, jotka säilyvät mielessä pitkään, olipa kyse sitten omista tuotannoistamme tai kuratoimastamme nykysirkuksen vierailuesitysten sarjasta, Flow-sirkuksesta”, Yli-Maunula jatkaa.

Flow Productions on tunnettu nykytanssista ja nykysirkuksesta sekä immersiivisistä teoksistaan. Tanssiteatteri on yksi Oulun pitkäaikaisista kulttuurikumppaneista.

Suomen Teatterit ry nostaa vuosittain esille suomalaisen teatterivalion valitsemalla Vuoden Teatteriksi suomalaisen esittävän taiteen toimijan, joka on erityisen ansioitunut toiminnassaan tuottamalla elämyksiä yleisölleen, toimimalla viihtyisänä työyhteisönä henkilökunnalleen, edistämällä paikkakuntansa kulttuurielämää tai toteuttamalla muuta erityisen merkittävää tehtävää toimintaympäristössään.

Palkintoa on jaettu vuodesta 1996 lähtien.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuvassa Pirjo Yli-Maunula
Pirjo Yli-Maunulan pitkäjänteinen työ tanssin parissa kantaa nyt hedelmää. Kuva: Flow Productions

Lue myös

Lue lisää aiheesta