Siirry suoraan sisältöön

Blind Channel: Tiukasti finaaliin - ja nyt katsotaan mitä lauantaina tapahtuu!

21.5.2021

Hyvä Oulu! Hyvä Blind Channell! Tiukaksi meni, Oulun oma viisuedustajamme, Blind Channel, oli viimeinen, joka pääsi jatkoon toisesta semifinaalista. Monet muistelevat, että sama kävi Lordin kanssa 2006. Onko tämä enne, se selviää lauantaina.

Myöhään torstaiyönä Ahoyn pressitilaisuuteen Rotterdamissa marssi vapautuneita ja onnellisia oululaisia.

Koko Blind Channelin porukka oli tietysti helpottuneen tyytyväinen finaalipaikasta. Viimeksi Oulu oli edustettuna finaalissa vuonna 2018, jolloin Saara Aalto oli finaalissa. Hän sijoittui loppukilpailiussa toiseksi viimeiseksi.

Blind Channel piti myöhään torstaiyönä lehdistötilaisuuden Rotterdamissa. Kuva: Carita Forsman
Nyt Blind Channelille on veikattu finaalissa sijoitusta noin 10-12, joka olisi paras sijoitus 15 vuoteen. Silloin vuonna 2006 Lordi voitti Euroviisut eli hevillä ei voi hävitä.

”What’s happening?!”, kyseli Niko Vilhelm heti alkajaisiksi.

”Olihan se jännää odottaa viimeisenä tuloksia, mutta hienoa että tässä kävi näin!”

”Aivan parasta oli kuulla yleisön huudot, Finland, Finland. Jo se oli meille voitto tähän asti”, Niko Vilhem jatkoi.

”Nyt vain odotamme lauantaita innolla!”

”Ja on aivan oikein tälle kisalle, että finaalissa on rock-musiikkia. Me ja Italian Måneskin pistetään haisemaan”, sanoi Joel Hokka.

”Ei oikeastaan ole kyse sijoituksesta vaan kannanotosta.”

Lauantain finaalissa nähdään siis Blind Channel. Lähetys alkaa Ylen kanavilla kello 22. Mukaan viisutunnelmaan pääset myös Mun Oulun kanavalla.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oululainen Blind Channel kulkee Saara Aallon ja Lordin jalanjäljissä. "Mitä tahansa voi tapahtua!" Kuva: MInna Mäki-Heikkilä

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta