Siirry suoraan sisältöön

Ammattikorkeakoulu saa rehtorin Saksasta

5.7.2020

Oulun ammattikorkeakoulun hallitus on valinnut uudeksi rehtoriksi ja toimitusjohtajaksi Heidi Fagerholmin Dreieichista Saksasta.

Heidi Fagerholm on koulutukseltaan tekniikan tohtori. Hänellä on kokemusta korkeakouluista Suomen Akatemiasta ja Tekesin hallituksesta. Hänellä on myös dosentuuri Åbo Akademissa.

Meri ja kehittyvä kaupunki innostavat

Tällä hetkellä Fagerholm toimii tutkimus- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana pörssiyhtiö Merck KGaA:ssa Saksassa. Aikaisemmin hän on työskennellyt johtotehtävissä Suomessa muun muassa Kemira Oyj:ssä, Ahlstrom Oyj:ssä ja Ciba Oy:ssä.

”Olen erittäin innostunut uudesta työtehtävästä. Tutkimuksen ja koulutuksen yhdistäminen sekä tuloksellinen organisaatioiden johtaminen ovat vahvinta osaamistani”, Fagerholm kertoo.

”Oulu on minulle kasvava, kehittyvä, innostava ja innovatiivinen kaupunki. Tämän takaavat yliopisto, ammattikorkeakoulu ja yliopistollinen keskussairaala. Myös meren läheisyys on hienoa. Olen aina asunut rannikolla, Saksassa erityisesti kaipasin merta.”

Fagerholm aloittaa Oulun ammattikorkeakoulun palveluksessa 1.10.2020.

 

Oulun ammattikorkeakoulun uusi rehtori Heidi Fagerholm on koulutukseltaan tekniikan tohtori. Kuva: Oulun ammattikorkeakoulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta