Pullaa, makkaranpaistoa ja hernekeittoa eri puolella Oulua Yhteisvastuukeräyksen hyväksi – laskiainen valmistaa pääsiäisen odotukseen

Laskiaissunnuntaina on tarjolla muun muassa Haukiputaan Virpiniemen leirikeskuksessa koko perheen tapahtuma. Kuva: arkisto

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Haukiputaalla leirikeskus Loistossa, Isoniementie 510, järjestetään kaikille avoin laskiaistapahtuma sunnuntaina 19. helmikuuta. Leirikeskuksen pihassa on säävarauksella kello 11–14 seikkailurata lapsille ja lapsenmielisille, liukumäki, hoijakka ja mahdollisuus paistaa makkaraa kodalla. Laskiaisriehassa on tarjolla hernekeittoa, laskiaispullia, kahvia, mehua ja teetä. Tarjoilusta saatava tuotto käytetään Yhteisvastuukeräykseen.

Laskiaissunnuntaina tarjoillaan hernekeittoa ja laskiaispullia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi myös Linnanmaalla Pyhän Luukkaan kappelilla. Ruokaa tarjoillaan kello 10 käynnistyvän messuun jälkeen. Keittoa voi halutessaan ostaa omiin astioihin kotiin vietäväksi.

Varoja nuorten auttamiseen

Laskiaistiistaina 21. helmikuuta laskiaisherkkuja voi nauttia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Välivainio-Puolivälinkankaan diakoniapiirin myyjäisissä Pyhän Tuomaan kirkossa kello 11–13. Hernekeiton, laskiaispullat tai ohraryynipuuroa voi viedä omassa astiassa myös kotiin. Illalla kaakaota ja laskiaispullia voi ostaa Koskelan seurakuntakodin pihalla kello 17–18.30 järjestettävässä perheiden laskiaistapahtumassa.

Yhteisvastuukeräyksen aiheena on tänä vuonna nuorten tekemän väkivallan ehkäiseminen ja sovittelu. Kotimaassa keräyksen tuotto suunnataan Aseman Lapset ry:lle koulu- ja nuorisoväkivallan ehkäisemiseen ja vähentämiseen sekä seurakunnille nuorten tukemiseen ja muuhun alueen auttamistyöhön.

Lisätietoja tapahtumista www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat